Kyiv, Sep 25 14:50 | London, Sep 25 12:50 | New York, Sep 25 08:50
Shanghai, Sep 25 20:50 | Tokyo, Sep 25 21:50 | Sydney, Sep 25 23:50

17 березня 2011 в 13:07 - Роман Зайцев

Он-лайн семинар: "Торговля фьючерсами – новые возможности на фондовом рынке"

В среду, 23 марта, компания I-NVEST проводит бесплатный он-лайн семинар на тему "Торговля фьючерсами – новые возможности на фондовом рынке".

В ходе семинара будут раскрыты следующие вопросы:
- Что такое фьючерс
- Как торговать фьючерсами
- Как зарабатывать на сделках с фьючерсами
- Возможности и риски торговли фьючерсами
- Стратегии торговли фьючерсами: хеджирование, арбитраж, спекуляция
- Практикум по торговле фьючерсами в программе Quik

Начало он-лайн семинара в 18:30

Примерная продолжительность 2 часа.

Участие в он-лайн семинаре бесплатное.

Регистрация на семинар обязательная.

Желающих зарегистрироваться просим прислать письмо на e-mail info@i-nvest.net  с указанием ФИО и контактного телефона, в теме письма указать "Он-лайн семинар - фьючерсы"  или позвонить по телефону: (044) 377-52-77

На Ваш е-мейл придет ссылка для доступа к он-лайн семинару

Для участия в он-лайн семинаре необходим доступ к Интернету и наушники или колонки.

ООО "И-НВЕСТ" - Интернет-трейдинг в Украине.
www.i-nvest.net
(044) 377-52-77
info@i-nvest.net

Он-лайн семинар: "Торговля фьючерсами – новые возможности на фондовом рынке"

В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Балчун назвав свої досягнення в Україні: вижив та повернувся Балчун назвав свої досягнення в Україні: вижив та повернувся Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012
Омелян судитиметься з МАУ Омелян судитиметься з МАУ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012
Курс валют на 25 вересня: гривню послабили Курс валют на 25 вересня: гривню послабили Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012
Фондовий ринок США закрився різноспрямовано Фондовий ринок США закрився різноспрямовано У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012

Уява - це найголовніше, вона є відображенням того, що ми притягуємо в своє життя.

Альберт Ейнштейн