Kyiv, Dec 12 23:50 | London, Dec 12 21:50 | New York, Dec 12 17:50
Shanghai, Dec 13 05:50 | Tokyo, Dec 13 06:50 | Sydney, Dec 13 08:50

17 березня 2011 в 13:07 - Роман Зайцев

Он-лайн семинар: "Торговля фьючерсами – новые возможности на фондовом рынке"

В среду, 23 марта, компания I-NVEST проводит бесплатный он-лайн семинар на тему "Торговля фьючерсами – новые возможности на фондовом рынке".

В ходе семинара будут раскрыты следующие вопросы:
- Что такое фьючерс
- Как торговать фьючерсами
- Как зарабатывать на сделках с фьючерсами
- Возможности и риски торговли фьючерсами
- Стратегии торговли фьючерсами: хеджирование, арбитраж, спекуляция
- Практикум по торговле фьючерсами в программе Quik

Начало он-лайн семинара в 18:30

Примерная продолжительность 2 часа.

Участие в он-лайн семинаре бесплатное.

Регистрация на семинар обязательная.

Желающих зарегистрироваться просим прислать письмо на e-mail info@i-nvest.net  с указанием ФИО и контактного телефона, в теме письма указать "Он-лайн семинар - фьючерсы"  или позвонить по телефону: (044) 377-52-77

На Ваш е-мейл придет ссылка для доступа к он-лайн семинару

Для участия в он-лайн семинаре необходим доступ к Интернету и наушники или колонки.

ООО "И-НВЕСТ" - Интернет-трейдинг в Украине.
www.i-nvest.net
(044) 377-52-77
info@i-nvest.net

Он-лайн семинар: "Торговля фьючерсами – новые возможности на фондовом рынке"

В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Китай запустив найбільшу в світі плавучу сонячну електростанцію Китай запустив найбільшу в світі плавучу сонячну електростанцію Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012
DIM GROUP отримав DIM GROUP отримав "золото" національного рейтингу Лідер року Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012
Від біткоїна відкололася ще одна криптовалюта Від біткоїна відкололася ще одна криптовалюта Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012
Укртелеком повертається у власність держави Укртелеком повертається у власність держави У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека