Kyiv, Jul 21 22:26 | London, Jul 21 20:26 | New York, Jul 21 16:26
Shanghai, Jul 22 04:26 | Tokyo, Jul 22 05:26 | Sydney, Jul 22 07:26

17 березня 2011 в 13:07 - Роман Зайцев

Он-лайн семинар: "Торговля фьючерсами – новые возможности на фондовом рынке"

В среду, 23 марта, компания I-NVEST проводит бесплатный он-лайн семинар на тему "Торговля фьючерсами – новые возможности на фондовом рынке".

В ходе семинара будут раскрыты следующие вопросы:
- Что такое фьючерс
- Как торговать фьючерсами
- Как зарабатывать на сделках с фьючерсами
- Возможности и риски торговли фьючерсами
- Стратегии торговли фьючерсами: хеджирование, арбитраж, спекуляция
- Практикум по торговле фьючерсами в программе Quik

Начало он-лайн семинара в 18:30

Примерная продолжительность 2 часа.

Участие в он-лайн семинаре бесплатное.

Регистрация на семинар обязательная.

Желающих зарегистрироваться просим прислать письмо на e-mail info@i-nvest.net  с указанием ФИО и контактного телефона, в теме письма указать "Он-лайн семинар - фьючерсы"  или позвонить по телефону: (044) 377-52-77

На Ваш е-мейл придет ссылка для доступа к он-лайн семинару

Для участия в он-лайн семинаре необходим доступ к Интернету и наушники или колонки.

ООО "И-НВЕСТ" - Интернет-трейдинг в Украине.
www.i-nvest.net
(044) 377-52-77
info@i-nvest.net

Он-лайн семинар: "Торговля фьючерсами – новые возможности на фондовом рынке"

В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Курс валют на 23 липня: гривню зміцнили Курс валют на 23 липня: гривню зміцнили Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012
Facebook і Twitter запустили спільний проект з Google і Microsoft Facebook і Twitter запустили спільний проект з Google і Microsoft Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012
У Києві викрили зловмисників, які заволоділи часткою з системи ProZorro У Києві викрили зловмисників, які заволоділи часткою з системи ProZorro Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012
Дніпроазот запустив виробництво хлору Дніпроазот запустив виробництво хлору У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012

Перше, що потрібно зробити, щоб домогтися успіху - полюбити те, чим Ви займаєтеся.

Сестра Мері Лауретта