Kyiv, May 18 10:52 | London, May 18 08:52 | New York, May 18 04:52
Shanghai, May 18 16:52 | Tokyo, May 18 17:52 | Sydney, May 18 19:52

25 травня 2011 в 17:47 - Роман Зайцев

Он-лайн семинар: "Тестирование торговых стратегий в Metastock"

В четверг, 2 июня, компания I-NVEST проводит бесплатный он-лайн семинар на тему "Тестирование торговых стратегий в Metastock".

В ходе семинара будут раскрыты следующие вопросы:

- Установка Metastock
- Импорт данных в Metastock
- Работа с математическими индикаторами
- Построение и тестирование торговых стратегий
- Проверка эффективности торговых стратегий

Начало он-лайн семинара в 18:30
Примерная продолжительность 2 часа.
Участие в он-лайн семинаре бесплатное.
Регистрация на семинар обязательная.
Желающих зарегистрироваться просим прислать письмо на e-mail ed@i-nvest.net  с указанием ФИО и контактного телефона, в теме письма указать "Metastock" или позвонить по телефону: (044) 377-52-77
На Ваш е-мейл придет ссылка для доступа к он-лайн семинару
Для участия в он-лайн семинаре необходим доступ к Интернету и наушники или колонки.

ООО "И-НВЕСТ" - Интернет-трейдинг в Украине.
www.i-nvest.net
(044) 377-52-77
info@i-nvest.net

Он-лайн семинар: "Тестирование торговых стратегий в Metastock"

В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Гривня завершила тиждень зміцненням Гривня завершила тиждень зміцненням Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012
Ціна поліса Ціна поліса "Зелена картка" для виїзду за кордон знову зростає, повідомляє hotline.finance Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012
Долар впав нижче психологічного рубежу Долар впав нижче психологічного рубежу Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012
Офіційні курси долара і євро пішли вниз Офіційні курси долара і євро пішли вниз У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012

Краще бути м'яким і твердим зовні всередині, ніж твердим зовні і м'яким всередині.

Лао Цзи