Kyiv, Dec 14 03:49 | London, Dec 14 01:49 | New York, Dec 13 21:49
Shanghai, Dec 14 09:49 | Tokyo, Dec 14 10:49 | Sydney, Dec 14 12:49

25 травня 2011 в 17:47 - Роман Зайцев

Он-лайн семинар: "Тестирование торговых стратегий в Metastock"

В четверг, 2 июня, компания I-NVEST проводит бесплатный он-лайн семинар на тему "Тестирование торговых стратегий в Metastock".

В ходе семинара будут раскрыты следующие вопросы:

- Установка Metastock
- Импорт данных в Metastock
- Работа с математическими индикаторами
- Построение и тестирование торговых стратегий
- Проверка эффективности торговых стратегий

Начало он-лайн семинара в 18:30
Примерная продолжительность 2 часа.
Участие в он-лайн семинаре бесплатное.
Регистрация на семинар обязательная.
Желающих зарегистрироваться просим прислать письмо на e-mail ed@i-nvest.net  с указанием ФИО и контактного телефона, в теме письма указать "Metastock" или позвонить по телефону: (044) 377-52-77
На Ваш е-мейл придет ссылка для доступа к он-лайн семинару
Для участия в он-лайн семинаре необходим доступ к Интернету и наушники или колонки.

ООО "И-НВЕСТ" - Интернет-трейдинг в Украине.
www.i-nvest.net
(044) 377-52-77
info@i-nvest.net

Он-лайн семинар: "Тестирование торговых стратегий в Metastock"

В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Грошей на листонош вистачить на півроку - Укрпошта Грошей на листонош вистачить на півроку - Укрпошта Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012
Кабмін схвалив угоду з Євросоюзом на €167 млн Кабмін схвалив угоду з Євросоюзом на €167 млн Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012
Укрзалізниця запускає новий поїзд до Польщі Укрзалізниця запускає новий поїзд до Польщі Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012
НБУ оприлюднив графік роботи банків на свята НБУ оприлюднив графік роботи банків на свята У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012

Якщо ти купуєш те, що тобі не потрібно, то незабаром будеш продавати те, що тобі необхідно.

Б.Франклін.