Kyiv, Oct 22 20:13 | London, Oct 22 18:13 | New York, Oct 22 14:13
Shanghai, Oct 23 02:13 | Tokyo, Oct 23 03:13 | Sydney, Oct 23 05:13

25 травня 2011 в 17:47 - Роман Зайцев

Он-лайн семинар: "Тестирование торговых стратегий в Metastock"

В четверг, 2 июня, компания I-NVEST проводит бесплатный он-лайн семинар на тему "Тестирование торговых стратегий в Metastock".

В ходе семинара будут раскрыты следующие вопросы:

- Установка Metastock
- Импорт данных в Metastock
- Работа с математическими индикаторами
- Построение и тестирование торговых стратегий
- Проверка эффективности торговых стратегий

Начало он-лайн семинара в 18:30
Примерная продолжительность 2 часа.
Участие в он-лайн семинаре бесплатное.
Регистрация на семинар обязательная.
Желающих зарегистрироваться просим прислать письмо на e-mail ed@i-nvest.net  с указанием ФИО и контактного телефона, в теме письма указать "Metastock" или позвонить по телефону: (044) 377-52-77
На Ваш е-мейл придет ссылка для доступа к он-лайн семинару
Для участия в он-лайн семинаре необходим доступ к Интернету и наушники или колонки.

ООО "И-НВЕСТ" - Интернет-трейдинг в Украине.
www.i-nvest.net
(044) 377-52-77
info@i-nvest.net

Он-лайн семинар: "Тестирование торговых стратегий в Metastock"

В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар В Дніпропетровську відбудеться інвестиційний семінар Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Київенерго заявляє про загрозу відключення води в столиці Київенерго заявляє про загрозу відключення води в столиці Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012
Фондовий ринок США закрився зростанням Фондовий ринок США закрився зростанням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012
Daimler попросив Єврокомісію оформити йому явку з повинною Daimler попросив Єврокомісію оформити йому явку з повинною Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 30.05.2012
Курс валют на 23 жовтня: гривню послабили Курс валют на 23 жовтня: гривню послабили У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 29.05.2012

Чудеса – там, де в них вірять, і чим більше вірять, тим частіше вони трапляються.

Дені Дідро