Kyiv, Jun 22 19:39 | London, Jun 22 17:39 | New York, Jun 22 13:39

Голосів: 1

18 березня 2011 в 13:50 - Роман Зайцев

Он-лайн курси для початківців "ТРЕЙДЕР-ПОЧАТКІВЕЦЬ"

Запрошуємо Вас пройти он-лайн курси для початківців "ТРЕЙДЕР-ПОЧАТКІВЕЦЬ" Реєстрація: попередня (до 25 березня 2011 року) Початок занять: 28 березня 2011 року Тривалість: 18 днів (до 16 квітня 2011 року) Вартість: 1800,00 гривень (попередня проплата) Місце проведення: www.financierschool.com

Навчання проводять:
- Максим Смиченко, незалежний трейдер, партнер школи ФІНАНСИСТ
- Артем Родіонов, незалежний трейдер, партнер школи ФІНАНСИСТ
- Владислав Чигарьов, незалежний трейдер, партнер школи ФІНАНСИСТ
- Юрій Розгонюк, незалежний трейдер, партнер школи ФІНАНСИСТ
- Ігор Сабадаха, трейдер-аналітик ТОВ "ФК "Укранет" (ITrader);
- Владислав Федоров, трейдер-аналітик ТОВ "І-нвест";
- Ігор Китаєв, трейдер ТОВ "Сортіс";
- Андрій Вилєгжагін, трейдер ТОВ "Універ Капітал";
- Дмитро Калініченко, аналітик ТОВ "Сортіс";

Експерти поділяться найбільш корисною інформацією та знаннями для отримання хороших базових знань для здійснення успішних торгових операцій на фондовому ринку.

Для кого це курс?
Для економістів та банкірів, працівників фондового ринку та інвесторів-початківців, бухгалтерів та фінансистів, приватних підприємців,  та кожного, хто хоче заробляти та бути в команді професіоналів.

Пройшовши он-лайн курси "Трейдер-початківець", Ви навчитесь:
- Взнаєте, що таке трейдинг. Психологію, хто такий трейдер і що йому треба знати, щоб успішно торгувати
- Взнаєте, як торгують трейдери і компанії на фондовому ринку.
- Навчитесь як правильно працювати на ринку самостійно, контролюючи рух своїх активів.
- При проходженні тестування в кінці навчання отримати безкоштовно можливість пройти курси "Досвідчений трейдер". Детальніше про курс на сайті http://financierschool.com/?page_id=66

Після проходження курсів:
Ви отримаєте сертифікат по проходженню курсів. А також матимете можливість отримати індивідуальні консультації експертів щодо підключення через наших брокерів партнерів до торгів на Українській Біржі.

Контакти:
тел.: /032/ 261-66-88, +38-097-96-89-478
ел.пошта: study@financier.ua
сайт: www.financier.ua

Генеральний партнер:
ПАТ "Українська біржа"

Інформаційні партнери:
ПАТ "Фондова біржа "ПФТС", ІНВЕСТИЦІЇ.орг, INVESTFUNDS.ua

Он-лайн курси для початківців "ТРЕЙДЕР-ПОЧАТКІВЕЦЬ"

Курс валют на 23 червня: гривню зміцнили Курс валют на 23 червня: гривню зміцнили Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Конкурент YouTube. Новий додаток Instagram IGTV Конкурент YouTube. Новий додаток Instagram IGTV Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Twitter купила компанію для боротьби з Twitter купила компанію для боротьби з "тролями" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012
YouTube вводить платну підписку на популярні канали YouTube вводить платну підписку на популярні канали Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 31.05.2012

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн