Kyiv, Apr 26 01:55 | London, Apr 25 23:55 | New York, Apr 25 19:55
Shanghai, Apr 26 07:55 | Tokyo, Apr 26 08:55 | Sydney, Apr 26 10:55

13 липня 2011 в 16:55 - Ілона Чіркова

Міжнародна конференція: "Сучасні проблеми економіки і менеджменту"

Міжнародна науково - практична конференція, присвячена 45-річчю Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка»

Міжнародна науково-практична конференція

СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ЕКОНОМІКИ І МЕНЕДЖМЕНТУ,

10-12 листопада 2011 року

м. Львів

Інформація для учасників !!!!!

1) Прийом тез та статей продовжено до 15 жовтня.

2) Обробка тез та статей триватиме з 15 до 20 жовтня:

- при наявностi зауважень до реестраційної форми, оплати чи до змiсту наукової публiкацii, до 25 жовтня з Вами зв"яжуться на предмет усунення недолікiв;

- якщо до поданих Вами матерiалiв не було зауважень і до Вас не звертались до 25 жовтня, це свiдчить про те, що Вашi тези потрапили до збiрника (за умови, що при поданнi тез Ви отрималали автоматичне повiдомлення про отримання ресурсом iнвестицiї.орг вiд Вас матерiалів).

3) При очнiй участi в роботi конфернцii, учаснику в період 25.10 -01.11. 2011 р. на e-mail буде надiслане запрошення, якщо цього не вiдбулось зв"яжiться з нами.

4) З питань публікації статей пишіть на скриньку  inneti.conferencestatti@gmail.com.

прийом тез, статей  та оплати за участь в конференції продовжено до 15 жовтня

реєстрацію продовжено до 15 жовтня 2011р

1. Секції Конференції

2. Програмний комітет

3. Організаційний комітет

4. Співорганізатори Конференції

5. Реєстраційна форма

6. Термін подання тез

7. Організаційний внесок

8. Правила подання та оформлення тез

9. Приклад оформлення

10. Реквізити оплати

НА КОНФЕРЕНЦІЇ БУДУТЬ ПРАЦЮВАТИ СЕКЦІЇ:

Секція 1. Маркетинг і логістика в системі менеджменту
Секція 2. Менеджмент зовнішньоекономічної та митної діяльності
Секція 3. Управління інноваційними процесами в ланцюгах вартості
Секція 4. Проблеми менеджменту персоналу та адміністрування в сучасних умовах
Секція 5. Економіка підприємства та інвестування
Секція 6. Розвиток системи обліку, аналізу і аудиту: теорія, методологія та організація
Секція 7. Теоретичні і прикладні проблеми у сфері економічної конкуренції
Секція 8. Управління у сферах фінансів та кредиту
Секція 9. Управління бізнес-проектами
Секція 10.

Удосконалення підготовки фахівців економіко-управлінських спеціальностей

ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ

БОБАЛО Ю.Я. – Голова програмного комітету, ректор Національного університету «Львівська політехніка», д.т.н., професор

ГУБИЦЬКИЙ В.М. –  заступник голови Львівської обласної державної адміністрації з питань Євро, містобудування та архітектури

КУЗЬМІН О.Є. - директор Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка», завідувач кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва, д.е.н., професор

АЛЄКСЄЄВ І.В. - заступник директора Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка», завідувач кафедри фінансів, д.е.н., професор

АМОША О.І. – Президент Академії економічних наук України, директор Інституту економіки промисловості НАН України, м. Київ, Україна, академік, д.е.н., професор

ДАДЬО Ярослав – професор кафедри маркетингу Університету ім. Матея Бела, м. Банська Бистриця, Словаччина, докт. габ., професор

ДУДА Ян– завідувач кафедри прикладної інформатики Університету науки і технології Академії гірничо-металургійної, м. Краків, Польща, докт. габ., професор

ЖГУЛЬОВ Є.В. – проректор з наукової роботи СПбДІЕУ, директор Інституту Ділового Адміністрування СПбДІЕУ, м. Санкт-Петербург, Росія, к.е.н., професор

ЗАГОРОДНІЙ А.Г. – проректор з науково-навчальної роботи Національного університету «Львівська політехніка», завідувач кафедри обліку та аналізу, к.е.н., професор

ЗАХАРЧИН Г.М. – завідувач кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., доцент

КИЗИМ М.О. – директор Науково-дослідного центру індустріальних проблем розвитку НАН України, м. Харків, Україна, д.е.н., професор

КОЗИК В.В. - завідувач кафедри економіки підприємства та інвестицій Національного університету «Львівська політехніка», к.е.н., професор

КРАВЦІВ В.С. – директор Інституту регіональних досліджень НАН України, м. Львів, Україна, д.е.н., професор

КРИКАВСЬКИЙ Є.В. - завідувач кафедри маркетингу і логістики Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., професор

ЛІМАНСЬКИЙ Анджей – ректор Вищої школи ринкового управління та іноземних мов, м. Катовіце, Польща, д.е.н., професор

МАЙБУРОВ І.А. – завідувач кафедри фінансового і податкового менеджменту Уральського федерального університету ім. першого Президента Росії Б.М.Єльцина, м. Єкатеринбург, Росія, д.е.н., професор

ОСЕНІН Ю.І. – проректор з наукової роботи Східноукраїнського національного університету ім. Володимира Даля, д.т.н., професор

ПАТОРА Роман – ректор Вищої школи підприємництва і управління, м. Лодзь, Польща, д.е.н., професор

ПОПЛАВСЬКА Ж.В. - завідувач кафедри теоретичної та прикладної економіки Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., професор

ЧУХНО А.А. – академік НАН України, професор кафедри економічної теорії Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, д.е.н., професор

ЧУХРАЙ Н.І. - завідувач кафедри менеджменту організацій Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., професор

ШВЕЦЬ М. – директор ТОВ «Іннеті інновації», інформаційна підтримка конференції

ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ

ГОЛОВА ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ

КУЗЬМІН О.Є. - Директор Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., професор

СЕКРЕТАР

ЧЕРНОБАЙ Л.І. – професор кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Національного університету «Львівська політехніка», к.е.н., доцент

ЧЛЕНИ КОМІТЕТУ

ГРИНІВ Н.Т. – доцент кафедри маркетингу і логістики Національного університету «Львівська політехніка», к.е.н., доцент

ДАНИЛОВИЧ-КРОПИВНИЦЬКА М.Л. – доцент кафедри теоретичної і прикладної економіки Національного університету «Львівська політехніка», к.е.н., доцент

КЛЬОБА Л.Г. – доцент кафедри фінансів Національного університету «Львівська політехніка», к.е.н.

КРАВЕЦЬ А.В. – старший викладач кафедри економіки підприємства та інвестицій Національного університету «Львівська політехніка», к.е.н.

МЕЛЬНИК О.Г. – професор кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., доцент

МНИХ О.Б. - професор кафедри маркетингу і логістики Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., доцент

ПАРТИН Г.О. – професор кафедри фінансів Національного університету «Львівська політехніка», к.е.н., доцент

ПЕТРОВИЧ Й.М. – професор кафедри менеджменту організацій Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., професор

ПОДОЛЬЧАК Н.Ю. - професор кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., доцент

ПРОЦАК К.В. – доцент кафедри менеджменту організацій Національного університету «Львівська політехніка», к.е.н.

РОМАХОВА О.О. – в.о. завідувача кафедри адміністрування Східноукраїнського національного університету ім. Володимира Даля, к.е.н., доцент

САЖИНЕЦЬ С.Й. – професор кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., доцент

СИТНИК Й.С. – доцент кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Національного університету «Львівська політехніка», к.е.н., доцент

СКВОРЦОВ І.Б. – професор кафедри економіки підприємства та інвестицій Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., професор

СТАДНИЦЬКИЙ Ю.І. - професор кафедри економіки підприємства та інвестицій Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., професор

ТИВОНЧУК І.О. - професор кафедри теоретичної та прикладної економіки Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., професор

ФЕЩУР Р.В. - професор кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Національного університету «Львівська політехніка», к.е.н., професор

ЧЕРНЯВСЬКА Є.І. – професор кафедри управління персоналом та економічної теорії Східноукраїнського національного університету ім. Володимира Даля, д.е.н., доцент

ЯРЕМКО І.Й. – професор кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка», д.е.н., доцент

СПІВОРГАНІЗАТОРИ КОНФЕРЕНЦІЇ

Національний університет «Львівська політехніка» (Інститут економіки і менеджменту)

Львівська обласна державна адміністрація

Академія економічних наук України

Інститут економіки промисловості НАН України

Науково-дослідний центр індустріальних проблем розвитку НАН України

Інститут регіональних досліджень НАН України

Київський національний університет ім. Тараса Шевченка

Східноукраїнський національний університет ім. Володимира Даля

Університет ім. Матея Бела, м. Банська Бистриця, Словаччина

Університет науки і технології Академії гірничо-металургійної, м. Краків, Польща

Уральський федеральний університет ім. першого Президента Росії Б.М.Єльцина,

м. Єкатеринбург, Росія

Інститут Ділового Адміністрування Санкт-Петербурзького державного інституту економіки та управління, м. Санкт-Петербург, Росія

Вища школа ринкового управління та іноземних мов, м. Катовіце, Польща

Вища школа підприємництва і управління, м. Лодзь, Польща

Фінансовий портал ІНВЕСТИЦІЇ орг.

ДЛЯ УЧАСТІ В КОНФЕРЕНЦІЇ НЕОБХІДНО ЗАПОВНИТИ РЕЄСТРАЦІЙНУ ФОРМУ ЗА АДРЕСОЮ:

З питань публікації статей пишіть на скриньку

inneti.conferencestatti@gmail.com

ТЕРМІНОМ НЕ ПІЗНІШЕ 1 ЖОВТНЯ 2011 РОКУ

реєстрацію продовжено до 15 жовтня 2011р

1) прийом тез продовжено до 15 жовтня
2) обробка тез триватиме з 15 до 20 жовтня
     - при наявностi зауважень до реестраційної форми, оплати чи до змiсту наукової публiкацii до 25 жовтня з Вами зв"яжуться на предмет усунення  недолікiв
     - якщо до поданих Вами матерiалiв не було зауважень, це свiдчить про те, що Вашi тези потрапили до збiрника (за умови, що при поданнi тез Ви отрималали автоматичне повiдомлення про отримання ресурсом iнвестицi1.орг вiд Вас матерiалів)

3) при очнiй участi в роботi конфернцii, учаснику в пер1од 25.10 -01.11. 2011 р.  на емейл буде надiслане запрошення, якщо цього не вiдбулось зв"яжiться з нами

Підтвердження про отримання та публікацію тез буде повідомлено

Вам на електронну пошту.

ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ВНЕСОК

Для участі в роботі конференції, опублікування та пересилку матеріалів конференції необхідно сплатити до 1 жовтня 2011 року організаційний внесок:

250 грн.  очна участь в роботі конференції та опублікування тез доповідей

200 грн. - дистанційна участь з опублікуванням та надсиланням автору збірника тез доповідей

450 грн. (в еквіваленті 50 дол. США) - для науковців з країн СНД

900 грн. (в еквіваленті 100 дол. США)  - для науковців з інших країн світу

45 грн. за 1 сторінку – опублікування наукової статті обсягом 6-10 сторінок

ПРАВИЛА ПОДАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ

1. До опублікування приймаються наукові праці, які не друкувалися раніше.

2. Матеріали повинні бути подані українською мовою (для громадян України); англійською, польською або російською для іноземних учасників.

3. Матеріали повинні бути підготовлені за допомогою редактора MS Word. Аркуш формату А4. Шрифт Times New Roman, кегель – 11, інтервал –1,1. Береги: зверху –2,0 см, знизу –2,7 см, зліва –1,8 см, справа -2,5 см.

4. Обсяг тез: 1 або 2 повні сторінки включаючи рисунки і таблиці. Кількість авторів – не більше трьох.

5. Загальна схема побудови тез:

- 1 рядок - ініціали та прізвище автора і співавторів (до 2 співавторів, шрифт напівжир., 11, справа);

- наступний рядок – назва організації (шрифт звичайний, 11, справа);

-  через 1 інтервал - назва тез великими літерами (шрифт напівжир., 14, по центру);

-  через 1 інтервал знак, ініціали та прізвище автора, через кому рік (курсив, 11, справа);

-  через 1 інтервал основний текст тез.

6. Використання ілюстративних матеріалів в тезах повинно бути мінімальним. Всі рисунки повинні бути згруповані як єдиний об’єкт.

7. Літературні джерела повинні бути пронумеровані відповідно до порядку згадування в тексті. Посилання на джерело і сторінки в ньому подаються в квадратних дужках. Список літератури наводиться наприкінці тез згідно з встановленими вимогами.

8. Тези, що не відповідають вимогам та не подані у встановлений термін не розглядаються. Підтвердження про отримання та опублікування тез буде повідомлено Вам на е-mail.

Приклад оформлення:

К.е.н., доц. І.Н.Карпенко

Національний університет «Львівська політехніка»

ФОРМУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ