Kyiv, Apr 24 13:23 | London, Apr 24 11:23 | New York, Apr 24 07:23
Shanghai, Apr 24 19:23 | Tokyo, Apr 24 20:23 | Sydney, Apr 24 22:23

28 березня 2011 в 09:33 - Роман Зайцев

Інститут практичної психології запрошує на навчання

Інститут Практичної Психології дає можливість навчитись на практиці використовувати знання, якими раніше користувались лише обрані.

Місія Інституту Практичної Психології: Допомогати та сприяти кожному, хто готовий вийти за рамки обмежень та дозволити собі жити вільно і самому творити свій світ.

В програмі базового курсу:

- Нейролінгвістичне програмування (НЛП)
- Переговори
- Позитивна психотерапія
- Символдрама
- Соціоніка
- Основи тренерської майстерності,
- Тематичні ігрові тренінги
- Тілесно-орієнтована терапія
Та майстер класи від наших тренерів.

Пройшовши навчання в ІПП ВИ:
 - Набудете нових навиків у спілкуванні, розумінні себе та інших
- Зрозумієте як правильно керувати своїми емоціями та своєю реальністю
- Реалізуєте власні ідеї
- Підвищитее якість свого життя та розкриєте свій потенціал
- Познайомитесь багатьма  цікавими людьми та знайдете  однодумців
Та отримати шалений заряд щастя та позитивних емоцій

Навчання проходить у форматі тренінгів, семінарів та майстер класів.
Усі напрямки ведуть висококваліфіковані та визнані у Львові та Західній Україні тренери.
Сертифікат за результатами пройденого курсу.

УМОВИ ВСТУПУ: Для навчання необхідно відправити заповнену анкету, яка знаходиться на сайті www.ipp.lviv.ua  у розділі «Навчання» на електронну адресу institutepp@gmail.com до  9 квітня 2011  включно.
Термін навчання: 8 тижнів (22 заняття)
Час навчання: Пн, Вт, Чт. з 18:30 до 21:00
Початок занять: 11 квітня 2011 року
Адреса:  м. Львів, вул. Валова, 31,
Вартість навчання: 690 грн.  Парі (хлопець+дівчина, брат+сестра, чоловік+ дружина) групова знижка!
Контакти:  063  436 85 04 Тетяна,  093  115  40  21 Ростислав,  www.ipp.lviv.ua

Інститут практичної психології запрошує на навчання

Кожен бізнесмен Львова має можливість пройти додаткові навчання Кожен бізнесмен Львова має можливість пройти додаткові навчання Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Долар і євро знову подорожчали в обмінниках Долар і євро знову подорожчали в обмінниках Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
SHERIFF Demining ініціював новий стандарт професії демінер SHERIFF Demining ініціював новий стандарт професії демінер Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Tesla планує скоротити 400 працівників заводу в Берліні Tesla планує скоротити 400 працівників заводу в Берліні Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо