Kyiv, Sep 24 11:56 | London, Sep 24 09:56 | New York, Sep 24 05:56
Shanghai, Sep 24 17:56 | Tokyo, Sep 24 18:56 | Sydney, Sep 24 20:56

Інформація про зміну власників акцій, яким належить 10 і більше відсотків голосуючих акцій «Райффайзен Банк Аваль» (BAVL)

7 червня 2011 в 13:29 - Ілона Чіркова

Публічне акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль» на підставі інформації зберігача від 03 червня 2011 року повідомляє про проведення зберігачем 31 травня 2011 року облікової операції по рахунку у цінних паперах акціонера Банку - Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ у зв’язку з чим частка акціонера у статутному капіталі АТ «Райффайзен Банк Аваль» збільшилася і становить 96,37 відсотків загальної кількості голосуючих акцій.

Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ зареєстрований в реєстрі компаній Комерційного суду м.Відень за номером FN 122119 m; місцезнаходження: буд.9, вул. Ам Штадтпарк, А-1030, м. Відень, Австрія; до зміни розміру пакета акцій володів 96,18 відсотками загальної кількості голосуючих акцій.

Збільшення пакету акцій відбулося згідно умов корпоративної реорганізації Групи Райффайзен, відповідно до яких Райффайзен Центральбанк Остеррайх АГ безвідклично передав у власність Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ без права зворотної вимоги акції Банку, що зберігалися на рахунку в цінних паперах у зберігача АТ «Райффайзен Банк Аваль».

Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії "Лабораторія Торгових Систем" 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket
Кабмін збільшив статутний капітал Кабмін збільшив статутний капітал "Нафтогазу" на 5 млрд грн. Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket

Справжня цінність грошей у тому, що вони в очах сучасників додають значимість незначності.

В.Швебель.