Kyiv, Apr 26 00:43 | London, Apr 25 22:43 | New York, Apr 25 18:43
Shanghai, Apr 26 06:43 | Tokyo, Apr 26 07:43 | Sydney, Apr 26 09:43

ІІ Міжнародна науково-практична конференція: "Проблеми формування та розвитку інноваційної інфраструктури"

11 грудня 2012 в 14:13 - Ілона Чіркова

ІІ Міжнародна  науково-практична конференція: "Проблеми формування та розвитку інноваційної інфраструктури"   16-18 травня 2013 року м. Львів

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ “ЛЬВІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА”
Кафедра економіки підприємства та інвестицій
Інститут регіональних досліджень НАН України
Politechnika Świętokrzyska w Kielcach (Польща)
Rzeszow Regional Development Agency (Польща)
Science and Technology Park AEROPOLIS (Польща)
Rzeszów School of Business (Польща)
Гродненський державний університет Янки Купали (Білорусь)
Фінансовий портал ІНВЕСТИЦІЇ орг.

Натисніть щоб подати заявку на реєстрацію на конференцію

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції з проблем формування та розвитку інноваційної інфраструктури, яка відбудеться у місті Львові 16-18 травня 2013 року в Інституті економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка».

КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕРЕДБАЧАЄ:

1. Роботу круглих столів із залученням міжнародних фахівців за сприяння Європейського союзу в рамках «Програми транскордонного співробітництва Польща - Білорусь – Україна 2007-2013 років»
2.Публікацію збірника тез та фахових статей у Віснику НУ «Львівська політехніка:

Наукова публікація
Вартість
Форма участі
тези + фахова стаття
300 грн.
незалежно від форми участі
тези + робочі матеріали конференції
200 грн.
очна участь
тези + розсилка
150 грн.
заочна участь
фахова стаття
45 грн./сторінка
мінімум 6 ст. (від 270 грн.)
заочна участь

3. Апробацію результатів наукових досліджень та отримання сертифіката учасника міжнародної конференції (очна участь)
4. Обмін досвідом та ідеями між вітчизняними та іноземними науковцями, залучення інноваційно-активних підприємств до наукової дискусії
5. Культурно-організаційну програму, для ознайомлення учасників конференції з історією і архітектурою Львівської політехніки та містом Лева
Організатори запрошують вчених, спеціалістів, викладачів навчальних закладів та дослідників, докторантів, аспірантів, підприємців.

1. Секції конференції

2. Програма проведення конференції

3. Правила участі у конференції

4. Правила подання та оформлення тез

5. Реквізити оплати

На конференції будуть працювати секції:

Секція 1.

Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури

Секція 2.

Економічна активізація формування та розвитку регіональної інноваційної               інфраструктури

Секція 3.

Комплексне забезпечення функціонування інноваційних структур

Секція 4.

Економічні аспекти трансферу технологій

Секція 5.

Використання дослідницького потенціалу ВНЗ у інноваційному   розвитку

Голова організаційного комітету
Секретар організаційного комітету

Кравець А.В. – ст. викладач кафедри економіки підприємства та інвестицій Національного університету «Львівська політехніка», к.е.н.

Тематика круглих столів:

1 напрям:Розвиток національної інноваційної інфраструктури: досвід та практика
Координатор: Козик В.В. - Завідувач кафедри економіки підприємства та інвестицій Національного університету «Львівська політехніка», професор

2 напрям: Проблеми становлення і розвитку вітчизняної моделі трансферу технологій

Координатор: Манзій В.П. - Директор технопарку Національного університету «Львівська політехніка», к.т.н.

16 травня 2013 року
09:00 – 10:30 – реєстрація учасників
10:30 – 14:00 – пленарне засідання
14:00 – 15:00 – обід
15:00 – 18: 00 – секційні засідання
18:00 – урочисте відкриття конференці
17 травня 2013 року
10:00 – 13:00 – робота круглих столів
13:00 – 14:00 - обід
14:00 – 17:00 –екскурсія: «Таємниці Львова»
18 травня 2013 року
9:00 – 11:00 – підсумки конференції
11:30 – 15:00 –вільний час
15:00 – від’їзд учасників

Для участі у конференції необхідно
              1) тези доповідей; 2) заявку на участь (вказану в електронному ресурсі); 3) сканований оригінал документ про сплату організаційного внеску за адресою:

ТЕРМІНОМ НЕ ПІЗНІШЕ      21 КВІТНЯ  2013 РОКУ

Щоб побачити приклад оформлення тез доповідей завантажте файл з правилами оформлення тез доповідей

Щоб побачити приклад оформлення статтей завантажте файл з правилами оформлення статей

УВАГА!
ü         Надсилання тез доповідей здійснюється виключно через електронний ресурс http://investycii.org/conference/4. У разі невідповідності заповнення вказаної в електронному ресурсі форми, прийом тез не проводиться.

ü        Оплата здійснюється за обробку матеріалів, представлених до участі в конференції. У разі невідповідності надісланих матеріалів вказаним вимогам, кошти не повертаються.

ü         Тези, що не відповідають вимогам та не подані у встановлений термін не розглядаються.

Підтвердження про отримання та опублікування тез буде повідомлено Вам на е-mail.

ТзОВ "Іннеті інновації"
Номер рахунку: 26002268366000
ЄДРПОУ: 36992548   МФО 351005
ВАТ «Укрсиббанк» м. Харків

Призначення платежу: «За підготовку та розміщення матеріалів конференції від ПІП» за інших умов оплата вважається нездійсненою.

ТЕЛЕФОН ДЛЯ ДОВІДОК
Кафедра економіки підприємства та інвестицій Національного університету “Львівська політехніка”
(IV навч. корпус, кім. 402).
Приймальна кафедри                        +3 (032) 258-25-45
Кравець Анна Володимирівна          +3(098) 710-12-05

(з організаційних питань)                anna_kravets@bk.ru

ІІ Міжнародна  науково-практична конференція: "Проблеми формування та розвитку інноваційної інфраструктури"

Економіка Німеччини зменшить темпи росту Економіка Німеччини зменшить темпи росту Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Макроогляд, січень Макроогляд, січень
У Мінекономрозвитку задоволені відновленням економіки У Мінекономрозвитку задоволені відновленням економіки Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович обіцяє інфраструктуру до Євро-2012 в цьому році Янукович обіцяє інфраструктуру до Євро-2012 в цьому році Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Економіка Китаю у 2016 році може обійти ВВП США Економіка Китаю у 2016 році може обійти ВВП США Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд