Kyiv, Oct 22 23:50 | London, Oct 22 21:50 | New York, Oct 22 17:50
Shanghai, Oct 23 05:50 | Tokyo, Oct 23 06:50 | Sydney, Oct 23 08:50

22 лютого 2011 в 16:26 - Роман Зайцев

19 марта состоится весенний TraderCamp-2011

19 марта 2011 года интернет-брокер iTrader собирает украинских трейдеров и инвесторов на  TraderCamp-2011. В формате коротких неформальных выступлений и дискуссий  участники и гости мероприятия обсудят новые возможности и инструменты на украинских фондовых биржах, поделятся мнениями и  прогнозами.

Свое участие в TraderCamp-2011 уже подтвердили председатель правления "Украинской биржи" Олег Ткаченко, председатель совета директоров ПФТС Александр Скляров, ведущий трейдер Александр Герчик, автор новой украинской азбуки для начинающих трейдеров Алексей Сухоруков, эксперты рынка Павел Ильяшенко и Игорь Сабадаха.

Регистрация участников проводится на официальном сайте мероприятия - http://tradercamp.com.ua/

Партнеры TraderCamp-2011 - "Украинская биржа", журнал "Личный счет", интернет-издания Investfunds, Finance.ua, "Экономическая правда", Prostobank.ua, "Банки Украины", UAStocks, Інвестиції.орг, Traders.net.ua, портал Tochka.net.
Генеральный медиа-партнер встречи – информационное агентство "Интерфакс-Украина".

Дополнительную информацию о весеннем  TraderCamp-2011 вы можете получить по тел. iTrader: (044) 501-7999.

Контакты iTrader:
01010, Украина, Киев
ул.Ивана Мазепы 18/29, оф.14

19 марта состоится весенний TraderCamp-2011

Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії "Лабораторія Торгових Систем" Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Інвестори втрачають інтерес до СНД Інвестори втрачають інтерес до СНД Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств iTrader: Начало недели ознаменовалось снижением индекса UX iTrader: Начало недели ознаменовалось снижением индекса UX
Янукович обіцяє Янукович обіцяє "сприятливі умови" для інвесторів Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування iTrader: Индекс UX просел еще на 0,08% iTrader: Индекс UX просел еще на 0,08%
Голландські інвестори повернуться до кораблебудівної галузі України після поліпшення інвестиційного клімату Голландські інвестори повернуться до кораблебудівної галузі України після поліпшення інвестиційного клімату Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (25.05.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (25.05.)
85% інвесторів очікують дефолту Греції 85% інвесторів очікують дефолту Греції Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп iTrader: На Украинской бирже сохраняется негативная динамика iTrader: На Украинской бирже сохраняется негативная динамика

Любов - це безцінний дар. Це єдина річ, яку ми можемо подарувати і все ж вона у тебе залишається.

Лев Толстой