Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 08:17 | London, Apr 25 06:17 | New York, Apr 25 02:17
Shanghai, Apr 25 14:17 | Tokyo, Apr 25 15:17 | Sydney, Apr 25 17:17

Земель в Африці для вирощування біопаливних культур стає більше

Земель в Африці для вирощування біопаливних культур стає більше




30 серпня 2010 в 17:18 - Уляна Роїк


Земель в Африці для вирощування біопаливних культур стає більше

Попит на біопаливо призводить до все більших «захоплень» землі в Африці. Щонайменше 5 мільйонів гектарів (19,300 квадратних миль), придбали іноземні фірми для вирощування біопаливні культур у 11 країнах.  



Для того щоб вирощувати цукровий очерет, ятрофу і пальмову олію, необхідних для виготовлення біопалива, багато європейських і азіатських компаній підписують контракти на придбання земель, за якими вирубують ліси та  позбавляють можливості вирощувати харчові продукти.

Прихильники біопалива стверджують, рослини для біопалива, навпаки є корисними, оскільки вони поглинають шкідливий вуглекислий газ, який утворюється в результаті спалювання паливних речовин.

Критики кажуть, що ту шкоду, яку такі компанії задають вирубкою лісів та виснаженням землі, не може покрити такий мінімум як поглинання вуглекислого газу.

В таких країнах як Кенія та Ангола, планується провести посадку біопаливних культур на 500,000 гектарах, а також 400, 000 гектарів у Беніні планують використати на пальмову олію.

Фермери, які вирощують рис, були змушені відмовитися від своєї землі для проекту з висадки цукрового очерету в Танзанії.
 

Земель в Африці для вирощування біопаливних культур стає більше


Новини Статті Аналітика
Річні запаси біопалива в Україні становлять 5,7 млрд куб. м. Річні запаси біопалива в Україні становлять 5,7 млрд куб. м. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В Чорнобилі хочуть виробляти біопаливо В Чорнобилі хочуть виробляти біопаливо Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Міністр аграрної політики пропонує робити пальне із картоплі Міністр аграрної політики пропонує робити пальне із картоплі Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Азовська нафтова компанія" хоче випускати 25-30 тис. т біопалива на рік У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Мінагрополітики хоче перевести спиртзаводи на виробництво біопалива Мінагрополітики хоче перевести спиртзаводи на виробництво біопалива Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті