Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 23:07 | London, Apr 23 21:07 | New York, Apr 23 17:07
Shanghai, Apr 24 05:07 | Tokyo, Apr 24 06:07 | Sydney, Apr 24 08:07

Україна та Португалія почнуть реалізовувати проекти "зелених інвестицій"

Україна та Португалія почнуть реалізовувати проекти "зелених інвестицій"




15 грудня 2010 в 20:32 - Роман Зайцев


Україна та Португалія почнуть реалізовувати проекти "зелених інвестицій"

Під час конференції в Канкуні підписано двосторонню угоду між Україною та Португалією, яка дозволить двом країнам реалізовувати проекти так званих "зелених інвестицій".



Про це повідомив глава делегації Національного агентства енергетичних інвестицій Вадим Сидаченко, пише тижневик "Дзеркало тижня".

Враховуючи той факт, що в Португалії одна з найбільших і найвпливовіших діаспор українців, це має особливе значення для політико-соціальних наслідків обох держав.

"Зелені інвестиції" - це не торгівля гарячим повітрям, як це намагаються піднести громадськості. Це проекти, спрямовані на реалізацію низьковуглецевої національної стратегії розвитку економіки", - пояснює Сидаченко.

Вони включають не лише запровадження енергозберігаючих технологій, але є проектами вторинного ефективного енергоспоживання.

16-та конференція Сторін Рамкової конвенції ООН про зміну клімату та 6-та зустріч Сторін Кіотського протоколу проходили в Канкуні, Мексика, 3-10 грудня 2010 року.

Сторонами підписано спільну декларацію про продовження переговорного процесу з окремих рішень, фіксуючим кількісні зобов'язання сторін на період до 2020 року щодо моніторингу, звітності та верифікації перевірки - MRV.

У рамках цієї домовленості сторін Україна взяла на себе зобов'язання до 2020 року добровільно скоротити викиди парникових газів на 20% у порівнянні з показниками викидів за прийнятий базовим для розрахунку викидів 1990 рік.

Україна та Португалія почнуть реалізовувати проекти "зелених інвестицій"


Новини Статті Аналітика
На Сумщині реалізують проект за схемою На Сумщині реалізують проект за схемою "зелених" інвестицій" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Крим в рамках реалізації Кіотського протоколу освоїть близько 392 млн. грн. Крим в рамках реалізації Кіотського протоколу освоїть близько 392 млн. грн. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна на реалізацію програм Кіотського протоколу витратила 118,9 млн. грн. Україна на реалізацію програм Кіотського протоколу витратила 118,9 млн. грн. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Янукович пообіцяв японцям використати Янукович пообіцяв японцям використати "кіотські" гроші на енергозбереження У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Японія купить невикористані квоти на вуглекислий газ в Естонії Японія купить невикористані квоти на вуглекислий газ в Естонії Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті