Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 17:20 | London, Apr 20 15:20 | New York, Apr 20 11:20
Shanghai, Apr 20 23:20 | Tokyo, Apr 21 00:20 | Sydney, Apr 21 02:20

Китай продовжуватиме працювати над розвитком відновлюваних видів енергетики навіть без МЧР



20 серпня 2010 в 11:42 - Уляна Роїк


Китай продовжуватиме працювати над розвитком відновлюваних видів енергетики навіть без МЧР

Інвестиції у відновлювані види енергії будуть й надалі надходити у Китай, навіть без продовженої схеми Організації Об’єднаних Націй щодо компенсації викидів вуглекислого газу, що зменшує домінуючу роль країни в програмі, яка передбачає мільярди доларів інвестицій.  



Інвестори обходять стороною програму механізму чистого розвитку (МЧР) в Китаї через невизначеність відносно її майбутнього.

«На даний момент МЧР інвестиції в Китаї в значній мірі вичерпалися», сказав Нан Лі, голова азіатського екологічного ринку, "Зараз здебільшого роблять ставку на майбутнє поновлюваних джерел енергії, а не МЧР".

Китай є найбільшим учасником в МЧР, схеми розробленою ООН, на суму 2,7 млрд. доларів.

Схема є частиною Кіотського протоколу, перший етап якої закінчується в 2012 році, без забезпечення ширшого кліматичного пакту. Тривалі затримки затвердження проектів, є ще однією причиною, що утримує інвесторів.

Китай посідає перше місце в глобальному фінансуванні і інвестицій в проект щодо чистої енергії в 2009 році, з 34,6 млрд. доларів, випередивши США з 18,6 млрд. доларів.



Довідка від Інвестиції.ор

МЧР (Механізм чистого розвитку)- визначений у Кіотському протоколі (Стаття 12) ринковий (або "гнучкий") механізм впровадження проектів між країною з розвинутою економікою і країною, що розвивається, який забезпечує країну, що розвивається, фінансуванням і технологіями для сталого розвитку та допомагає країні з розвинутою економікою виконати зобов’язання зі зниження викидів.

Китай продовжуватиме працювати над розвитком відновлюваних видів енергетики навіть без МЧР


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті