Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:04 | London, Apr 25 07:04 | New York, Apr 25 03:04
Shanghai, Apr 25 15:04 | Tokyo, Apr 25 16:04 | Sydney, Apr 25 18:04

Ялта планує заробити на туристичному зборі майже 3 мільйони

Ялта планує заробити на туристичному зборі майже 3 мільйони
Рейтинг: 0
Голосів: 0




22 лютого 2011 в 10:17 - Роман Зайцев


Ялта планує заробити на туристичному зборі майже 3 мільйони

Ялта розраховує отримати близько 2,8 млн грн надходжень від туристичного збору в цьому році. Про це заявив міський голова Ялти Олексій Боярчук, як передає курортно-інформаційний центр Автономної Республіки Крим.



Розмір туристичного збору становить 1% від вартості проживання. Збір податкових коштів будуть здійснювати об‘єкти курортно-туристичної сфери, а також комунальне підприємство "Квартирно-посередницьке бюро". "У підприємства є приміщення на автовокзалі, і кожен відпочивальник, заїжджаючи в місто, повинен оплатити туристичний збір. Відповідальність за тих, хто не сплатив збір, буде нести ті, хто здає квартири, або власник готелю, який поселив відпочиваючих", - пояснив мер.

За словами О.Боярчука, незважаючи на те, що Ялта займає в Криму перше місце за кількістю зареєстрованих міні-готелів, значних надходжень до бюджету вони не дають. "В основному міні-готелі зареєстровані на підприємців, які платять єдиний податок. Між тим, приватний готель, зареєстрований відповідним чином, повинен приносити в міську скарбницю значно більше коштів, а крім того, сплачувати комунальні послуги за комерційними тарифами", - зазначив мер.

О.Боярчук вважає, що для виконання запланованого бюджету необхідно приймати жорсткі заходи щодо виведення з "тіні" підприємців готельної сфери та переглядати ставки податку та орендної плати за землю.

Нагадаємо, що відповідно до нового Податкового кодексу, з 1 січня в Україні у числі місцевих податків вводиться туристичний збір. За рішенням місцевої влади він може становити від 0,5% до 1% вартості тимчасового проживання, без урахування витрат на харчування, побутові послуги, телефонні рахунки.

Зазначений збір можуть стягувати з туристів готелі, кемпінги, санаторії, квартирно-посередницькі організації (ті, які направляють туристів на поселення в будинки або квартири, що знаходяться у власності або оренді), а також суб‘єкти, уповноважені місцевими радами стягувати цей збір.

Ялта планує заробити на туристичному зборі майже 3 мільйони


Новини Статті Аналітика
Ялта хоче отримати 2,8 млн. грн. від туристичного збору цього року Ялта хоче отримати 2,8 млн. грн. від туристичного збору цього року Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Івано-Франківська міськрада запровадила туристичний збір Івано-Франківська міськрада запровадила туристичний збір Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Відтепер туристи будуть платити 1% збору від вартості проживання в Києві Відтепер туристи будуть платити 1% збору від вартості проживання в Києві Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
У Києві введено туристичний збір у розмірі 1% від вартості проживання У Києві введено туристичний збір у розмірі 1% від вартості проживання У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Івано-Франківська казна збагатиться на 100 тис. грн. Івано-Франківська казна збагатиться на 100 тис. грн. Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті