Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 03:49 | London, Apr 20 01:49 | New York, Apr 19 21:49
Shanghai, Apr 20 09:49 | Tokyo, Apr 20 10:49 | Sydney, Apr 20 12:49

У Києві введено туристичний збір у розмірі 1% від вартості проживання

У Києві введено туристичний збір у розмірі 1% від вартості проживання




19 січня 2011 в 12:29 - Роман Зайцев


У Києві введено туристичний збір у розмірі 1% від вартості проживання

Туристи в Києві будуть платити туристичний збір до міського бюджету в розмірі 1% від вартості проживання в Києві. Про це йдеться в Положенні "Про туристичний збір в Києві" (додаток до рішення Київської міської ради від 30 грудня 2010 р. № 573/5385 про бюджет Києва на 2011 р.), яке опубліковано в газеті "Хрещатик" від 18 січня.



Згідно з положенням, платниками збору є як громадяни України, так і іноземці, які перебувають у Києві і отримують послуги з тимчасового проживання.

Ставка збору встановлена в розмірі 1% від бази справляння збору, при цьому базою справляння збору є вартість всього періоду проживання в готелях, кемпінгах, мотелях, гуртожитках та ін. установах готельного типу.

Збір буде оплачуватися до бюджету авансовими платежами до 30 числа кожного місяця включно.

Нагадаємо, у Львові з 1 січня 2011 р. введено туристичний збір у розмірі 1% від вартості проживання туриста. Рішення про це ухвалила Львівська міська рада.

Згідно з ухваленим рішенням, збір платитимуть люди, що поселяються в готелях, хостелах і мотелях. Від сплати збору звільняються жителі міста, відрядження, інваліди, особи які супроводжують інвалідів, особи які прибули за путівками в санаторії, а також учасники ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

За словами мера Львова Андрія Садового, в 2010 р. Львів відвідав 1 млн туристів з 113 країн світу. Найчастіше до міста приїжджали українці, поляки, німці, білоруси і громадяни США.

У Києві введено туристичний збір у розмірі 1% від вартості проживання


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Підготовка функціонерів до Євро-2012 коштуватиме Києву 18 мільйонів Підготовка функціонерів до Євро-2012 коштуватиме Києву 18 мільйонів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Київ i Брюссель наближаються до завершення переговорiв щодо зони вiльної торгiвлi Київ i Брюссель наближаються до завершення переговорiв щодо зони вiльної торгiвлi Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті