Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 08:53 | London, Apr 16 06:53 | New York, Apr 16 02:53
Shanghai, Apr 16 14:53 | Tokyo, Apr 16 15:53 | Sydney, Apr 16 17:53

Турецькі готелі відмовляються від системи Аll inclusive

Турецькі готелі відмовляються від системи Аll inclusive




4 травня 2011 в 15:20 - Роман Зайцев


Турецькі готелі відмовляються від системи Аll inclusive

З 1 травня деякі турецькі готелі мережі Rixos вже відмовилися від системи "все включено".



Концепція "все включено" була введена власниками готелів в Анталії 10 років тому для залучення туристів, передають "Комментарии".

Тепер турецькі готельєри планують від неї відмовитися. Спочатку своє невдоволення висловлювали власники кафе і ресторанів, розташованих за територіями готелів.

Потім критикувати концепцію Аll inclusive почали вже самі готельєри, оскільки витрати на шведський стіл стали перевищувати доходи від кількості постояльців.

Крім того, Туреччина вирішила позбутися іміджу недорогого курорту, де відпочивають туристи відповідного рівня, які, заплативши за путівку, не бажають витрачатися більше ні на що - навіть на келих вина імпортного виробництва.

Першим від системи "все включено" відмовився готель Rixos Premium в Бодрумі - з 1 травня ця концепція не діє в цьому готелі.

Якщо експеримент виявиться вдалим, систему Аll inclusive скасують і в решті шести готелях мережі Rixos в Антальї, Кемері і Белеку.

Тим не менш, на думку туроператорів, навіть якщо нововведення Rixos виправдає себе, вся Анталья, приміром, навряд чи відмовиться від Аll inclusive.

Турецькі готелі відмовляються від системи Аll inclusive


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Туристичний потік українців в Туреччину зріс на 22% Туристичний потік українців в Туреччину зріс на 22% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Колесніков хоче на західному березі Криму створити аналог Анталії Колесніков хоче на західному березі Криму створити аналог Анталії Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Крим мріє про 20 мільйонів туристів щороку Крим мріє про 20 мільйонів туристів щороку У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна в п’ятірці найнепривабливих туристичних країн Україна в п’ятірці найнепривабливих туристичних країн Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті