Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 19:59 | London, Apr 19 17:59 | New York, Apr 19 13:59
Shanghai, Apr 20 01:59 | Tokyo, Apr 20 02:59 | Sydney, Apr 20 04:59

Польща планує знизити вартість національної візи для українців

Польща планує знизити вартість національної візи для українців
Рейтинг: 0
Голосів: 0




22 березня 2011 в 16:20 - Роман Зайцев


Польща планує знизити вартість національної візи для українців

Польща планує найближчим часом істотно знизити вартість національної візи для українців.



Про це заявив маршалок сенату Республіки Польща Богдан Борусевич у своєму виступі на четвертій сесії Міжпарламентської асамблеї Верховної ради України, сейму Литовської Республіки, сейму і сенату Республіки Польща, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Борусевич наголосив, що питання, яке потребує негайного врегулювання, це надзвичайно висока ціна європейської візи для українців - 40 євро.

"Польща готує істотне зниження вартості візи національної для України ... Думаю, що це буде найближчим часом", - сказав він.

Суттєвим кроком на шляху до безвізового режиму з Євросоюзом, за словами Борусевича, є упорядкування кордонів України з Росією, Білоруссю та Молдовою, яке почалося 2010 року.

Він підкреслив, що по завершенні такої демаркації Україні вже не буде асоціюватися в Європі з місцем, звідки можна чекати істотних нелегальних міграційних потоків.

Польський маршалек також зазначив, що позитивна практика малого прикордонного руху між Україною та Польщею буде серйозним аргументом для Євросоюзу в плані введення безвізового режиму між Україною та ЄС.

Він звернув увагу на те, що на 2 мільйони випадків переходу кордону в рамках малого прикордонного руху тільки в 200 випадках виникали проблеми.

Також, за його словами, Польща продовжить переговори про розширення зони дії малого прикордонного руху до 50 кілометрів.

Польща планує знизити вартість національної візи для українців


Новини Статті Аналітика
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Польща відкриє в Україні візові центри Польща відкриє в Україні візові центри Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Польща вирішила ще почекати з переходом на євро ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу Акції Акції "Луганськтепловозу" впали на 24,3% I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті