Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 05:50 | London, Apr 20 03:50 | New York, Apr 19 23:50
Shanghai, Apr 20 11:50 | Tokyo, Apr 20 12:50 | Sydney, Apr 20 14:50

Одеса також ввела податок на туристів

Одеса також ввела податок на туристів
Рейтинг: 0
Голосів: 0




1 лютого 2011 в 09:33 - Роман Зайцев


Одеса також ввела податок на туристів

Одеська міськрада прийняла рішення про встановлення в Одесі туристичного збору. Відповідно до прийнятого рішення, платниками туристичного збору є громадяни України, іноземці, а так само особи без громадянства, які прибувають у місто Одесу й отримують послуги з тимчасового проживання із зобов'язанням звільнити місце перебування в призначений час.



Ставка туристичного збору в Одесі становить 1% від бази стягнення збору - вартості всього періоду проживання, без ПДВ, інформує "ЛІГАБізнесінформ".

Стягувати туристичний збір мають право адміністрації готелів, кемпінгів, мотелів, гуртожитків для приїжджих та інші установи готельного типу, а також санаторно-курортні установи.

Туристичний збір не знімається з людей, які постійно проживають у місті на умовах договору наймання, які прибули у відрядження або за путівками. Також плату скасовано для ветеранів війни, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, інвалідів, дітей-інвалідів і громадян, які їх супроводжують.

В 2011 році, зі слів директора департаменту фінансів Одеської міськради,  Одеса планується зібрати 500 тис. гривень як туристичний збір.

Нагадаємо, з 20 січня Київська міська рада ввела туристичний збір. Він становитиме 1% від вартості проживання в готелях, кемпінгах, мотелях, гуртожитках і інших готельних і санаторно-курортних установах столиці.

Раніше, також туристичний збір увели й інші міста України, зокрема, Львів , Кам‘янець-Подільський, Тернопіль.

Одеса також ввела податок на туристів


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У січні-квітні платники податків сплатили майже 81 млрд. гривень У січні-квітні платники податків сплатили майже 81 млрд. гривень Гармонізація податкових систем Гармонізація податкових систем I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті