Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 01:32 | London, Apr 19 23:32 | New York, Apr 19 19:32
Shanghai, Apr 20 07:32 | Tokyo, Apr 20 08:32 | Sydney, Apr 20 10:32

МНС регулярно возитиме туристів у Чорнобиль

МНС регулярно возитиме туристів у Чорнобиль
Рейтинг: 0
Голосів: 0




21 грудня 2010 в 16:53 - Роман Зайцев


МНС регулярно возитиме туристів у Чорнобиль

Міністерство надзвичайних ситуацій закінчує підготовку до регулярного прийому туристів у Чорнобильській зоні відчуження.



Про це директор державного підприємства "Чорнобильінтерінформ" Оксана Нор повідомила на прес-конференції, передає УНІАН.

За її словами, на сьогодні вже проведено усі необхідні дослідження, зроблені радіологічні заміри на території зони відчуження.

З огляду на результати цих досліджень, МНС розробило низку маршрутів для регулярного прийому туристів у зоні відчуження.

За словами Нор, наступний етап підготовки до прийому туристів полягатиме у підписанні договорів з туристичними компаніями, які готові будуть возити туристів на територію ЧАЕС.

Вона зазначила, що критеріями відбору таких компаній буде їхній авторитет, а також можливість надати якісні туристичні послуги за низькими цінами.

Відповідаючи на питання журналістів, якою може бути ціна турмаршруту у зону відчуження, директор "Чорнобильінтерінформу" сказала, що остаточну ціну ще не визначено, однак вона несуттєво відрізнятиметься у різних фірм.

Нор також повдіомила, що розроблені туристичні маршрути включатимуть відвідування міста Чорнобиль, де зараз проживає частина працівників ЧАЕС, покинутого міста Прип'ять, а також самої ЧАЕС.

Вона зазначила, що перед відвідуванням зони відчуження кожен турист отримає необхідний інструктаж, йому розкажуть про правила поведінки і безпеки у зоні.

Вона додала, що за бажанням туристам може бути наданий додатковий захисний одяг.

У свою чергу, директор Департаменту охорони здоров'я та медикобіологічного захисту МНС Петро Волянський повідомив, що усі розроблені маршрути у зону відчуження розроблялися і погоджувалися з Міністерством охорони здоров'я.

За його словами, на сьогодні фахівці відзначають, що без ризику для здоров'я у сертифікованих місцях зони відчуження кожна людина може перебувати до п'яти діб.

Водночас начальник Державного департаменту - Адміністрації зони відчуження і зони безумовного відселення Дмитро Боборо сказав, що кожна людина перед відвідуванням зони має розуміти, що це її вибір і тому повинна суворо дотримуватись усіх правил безпеки.

Він повторив, що з цими правилами ознайомлять кожного туриста перед початком відвідування зони, а той, у свою чергу, своїм підписом має засвідчити, що ознайомився і буде дотримуватись цих правил.

Бобро додав, що туристичні маршрути розроблені таким чином, що вони не проходять потенційно небезпечними місцями в зоні.

Відповідаючи на питання журналістів, директор Нор зазначила, що перед початком регулярного відвідування туристами зони відчуження планується провести рекламну кампанію.

Разом з тим вона зауважила, що зона відчуження - це незвичайний туристичний об'єкт, вона не є місцем для якихось розваг.

Тому, за словами Нор, реклама таких туристичних турів зводитиметьсь до інформаційної кампанії про саму аварію на ЧАЕС, про зону відчуження.

Вона нагадала, що у 2011 року виповнюється 25 років з моменту аварії на ЧАЕС, і з цієї нагоди також буде проведена широка інформаційна кампанія.

МНС регулярно возитиме туристів у Чорнобиль


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В Чорнобилі хочуть виробляти біопаливо В Чорнобилі хочуть виробляти біопаливо Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Турецькі готелі відмовляються від системи Аll inclusive Турецькі готелі відмовляються від системи Аll inclusive Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Колесніков хоче на західному березі Криму створити аналог Анталії Колесніков хоче на західному березі Криму створити аналог Анталії У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
За попереднiми даними на ЧАЕС зібрали 550 мільйонів євро За попереднiми даними на ЧАЕС зібрали 550 мільйонів євро Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті