Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 16:05 | London, Apr 20 14:05 | New York, Apr 20 10:05
Shanghai, Apr 20 22:05 | Tokyo, Apr 20 23:05 | Sydney, Apr 21 01:05

Єгипетські дипломати чекають, що українці повернуться на відпочинок до Єгипту

Єгипетські дипломати чекають, що українці повернуться на відпочинок до Єгипту
Рейтинг: 0
Голосів: 0




28 березня 2011 в 18:20 - Роман Зайцев


Єгипетські дипломати чекають, що українці повернуться на відпочинок до Єгипту

Єгипетські дипломати розраховують, що потік туристів з України до Єгипту вийде на торішній рівень до кінця квітня 2011 року.



Посол Єгипту в Україні Ясір Атеф на прес-конференції в Києві в п‘ятницю, 25 березня, заявив, що цього року сезон вже почався.

"Море тепле, погода гарна, але кількість туристів менша ніж зазвичай. При цьому українські туристичні компанії запевнили нас, що до кінця квітня потік туристів вийде на дореволюційний рівень", - сказав він.

При цьому в Єгипті розраховують, що кількість туристів з України в 2011 році буде не менше, ніж у минулому році. Дипломат також уточнив, що в 2010 році в Єгипті побувало 400 тис українців.

Нагадаємо, в лютому вже повідомлялося, що українські туристи після двотижневої перерви повертаються на єгипетські курорти.

У зв‘язку з масовими акціями протесту в Єгипті, які почалися 25 січня і призвели до відставки президента Хосні Мубарака, з країни виїхало близько 1 мільйона іноземців.

Останні українські відпочивальники залишили курорти 12 лютого і з цього часу польоти в цю країну призупинилися.

Єгипетські дипломати чекають, що українці повернуться на відпочинок до Єгипту


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
Через неякісні будинки Україна витрачає у 2,5 рази більше тепла, ніж Європа Через неякісні будинки Україна витрачає у 2,5 рази більше тепла, ніж Європа Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд ринків Європи за 31.01.2011. ’Єгипетський фактор’ не лякає інвесторів Огляд ринків Європи за 31.01.2011. ’Єгипетський фактор’ не лякає інвесторів
Більше 70% українців бояться різкого підвищення цін Більше 70% українців бояться різкого підвищення цін Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Туристичний потік українців в Туреччину зріс на 22% Туристичний потік українців в Туреччину зріс на 22% У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Українці не довіряють гривні Українці не довіряють гривні Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті