Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 06:15 | London, Apr 19 04:15 | New York, Apr 19 00:15
Shanghai, Apr 19 12:15 | Tokyo, Apr 19 13:15 | Sydney, Apr 19 15:15

Українським туристам, які придбали тури в Єгипет, пропонують три варіанти відмов

Українським туристам, які придбали тури в Єгипет, пропонують три варіанти відмов




2 лютого 2011 в 10:17 - Роман Зайцев


Українським туристам, які придбали тури в Єгипет, пропонують три варіанти відмов

Українським туристам, які придбали тури в Єгипет, пропонують три варіанти відмов, заявив голова Української асоціації туроператорів Ігор Голубаха.



"Українські туроператори активно приймають заявки від громадян на повернення коштів щодо раніше оплачених турів в Єгипет, у свою чергу, ми пропонуємо три варіанти відмов: відстрочення термінів поїздок, перебронювання турів в інші країни або повернення коштів", - заявив він.

Також Голубаха сказав, що відразу повернути кошти неможливо, оскільки "ці кошти не перебувають у туроператорів, а використовуються для того, щоб проплатити готелі та авіаквитки".

"На сьогоднішній день туроператори перебувають у стані переговорів з авіакомпаніями і готелями Єгипту", - сказав Голубаха, наголосивши, що явних відмов від готелів поки не було.

Як повідомлялося, українські туристичні оператори можуть зазнати збитків у $ 6 млн у зв‘язку з подіями в Єгипті.

Як повідомлялося, українські туроператори заявили, що для туристів, в яких у зв‘язку з масовими громадськими заворушеннями в Єгипті виникли сумніви щодо своєчасності відпочинку в цій країні, організована можливість перебронювати тури на інші дати або на інші напрямки.

Нагадаємо, масові демонстрації, жертвами яких стали більш ніж 150 осіб, тривають в Єгипті з 25 січня.

28 січня Мубарак відправив уряд у відставку. Він доручив сформувати новий кабінет міністрів колишньому міністру цивільної авіації Ахмаду Шафіку. 30 січня президент Єгипту доручив новому уряду країни відновити спокій і стабільність, а також боротися з безробіттям і створити нові робочі місця.

Українським туристам, які придбали тури в Єгипет, пропонують три варіанти відмов


Новини Статті Аналітика
Центробанк Єгипту зберіг базову процентну ставку на рівні 8,25% Центробанк Єгипту зберіг базову процентну ставку на рівні 8,25% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
"Нафтогаз" видобув 360 тис. барелів нафти на ділянці у Єгипті Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд ринків Європи за 31.01.2011. ’Єгипетський фактор’ не лякає інвесторів Огляд ринків Європи за 31.01.2011. ’Єгипетський фактор’ не лякає інвесторів
Єгипетські дипломати чекають, що українці повернуться на відпочинок до Єгипту Єгипетські дипломати чекають, що українці повернуться на відпочинок до Єгипту Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Фондова біржа Єгипту не відновить роботу 6 березня Фондова біржа Єгипту не відновить роботу 6 березня У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Fitch знизило суверенний рейтинг Бахрейну через політичну нестабільність Fitch знизило суверенний рейтинг Бахрейну через політичну нестабільність Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті