Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 16:07 | London, Apr 25 14:07 | New York, Apr 25 10:07
Shanghai, Apr 25 22:07 | Tokyo, Apr 25 23:07 | Sydney, Apr 26 01:07

Вугільний холдинг Толстоухова залучив на IPO у Варшаві $30 мільйонів

Вугільний холдинг Толстоухова залучив на IPO у Варшаві $30 мільйонів




13 грудня 2010 в 18:25 - Роман Зайцев


Вугільний холдинг Толстоухова залучив на IPO у Варшаві $30 мільйонів

Sadovaya Group SA, холдингова компанія великого приватного виробника енергетичного вугілля в Україні Садова Груп, встановила ціну первинного публічного розміщення акцій (IPO) на рівні 8,6 злотих.



З урахуванням поточного курсу злотого ($ 1/PLN3, 05) і загального обсягу пропозиції у 10 млн 771,423 тис. нових акцій, Садова Груп залучила 92,63 млн  злотих ($30,37 млн).

"Ми задоволені попитом інвесторів на акції, запропоновані нашою компанією в рамках IPO. Вартість розміщення відображає оцінку, яка відповідає ринковим мультиплікаторам аналогічних компаній на основі очікуваних результатів 2010 року", - прокоментував результати розміщення засновник і співвласник Садова Груп Олександр Толстоухов.

Міжнародними лід-менеджерами розміщення виступають BG Capital JSC і BG Trading Limited спільно з Dom Maklerski BZ WBK SA і Bank Zachodni WBK SA, які відповідно є лістинг-агентом і радником у Польщі.

Весь обсяг запропонованих для IPO акцій спочатку розподілений між інституційними і приватними інвесторами в таких пропорціях: 1 млн акцій - приватним інвесторам з Польщі, 9 млн 771,423 тис. акцій - польським і міжнародним інституціональним інвесторам. Остаточна кількість акцій, розподілених між інституційними і приватними інвесторами, буде оголошена 17 грудня, після завершення періоду передплати. Передбачається, що акції будуть включені в лістинг Варшавської фондової біржі (WSE) 30 грудня або близько цієї дати.

Максимальна ціна IPO була встановлена на рівні 17,5 злотих.

Виручені в ході IPO кошти будуть спрямовані на модернізацію та розвиток належних компанії шахт Садова та Світанок-1, спорудження двох комплексів з переробки і збагачення вугілля з відвалів, а також на придбання та розробку вугільних родовищ на ділянках надр Розкішна і Краснолуцька Північна. Ця інвестиційна програма буде профінансована за рахунок виручених від публічного розміщення коштів, а також з операційних грошових потоків компанії та інших джерел. Передбачається, що загальна вартість запланованих інвестицій складе близько 50 млн доларів.

До проведення IPO всі акції Sadovaya Group належали Connektico Ventures Limited (Кіпр), власниками якої є Олександр Толстоухов (51%) і Сергій Стецурін (49%).

Вугільний холдинг Толстоухова залучив на IPO у Варшаві $30 мільйонів


Новини Статті Аналітика
Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Галнафтогаз" планує вийти на Варшавську біржу протягом року Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В найближчий рік понад 10 українських компаній вийдуть на фондові ринки В найближчий рік понад 10 українських компаній вийдуть на фондові ринки Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті