Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 07:06 | London, Apr 24 05:06 | New York, Apr 24 01:06
Shanghai, Apr 24 13:06 | Tokyo, Apr 24 14:06 | Sydney, Apr 24 16:06

Варшавська фондова біржа включила до лістингу акції "Агротону"

Варшавська фондова біржа включила до лістингу акції "Агротону"




8 листопада 2010 в 15:45 - Роман Зайцев


Варшавська фондова біржа включила до лістингу акції "Агротону"

Варшавська фондова біржа (WSE) 8 листопада включила до лістингу акції агропромислового холдингу "Агротон" (Луганськ), повідомляє прес-служба WSE.  



Це 24 розміщення на головному майданчику в цьому році та 393-та компанія в лістингу Варшавської фондової біржі. Agroton public limited - 25-та закордонна компанія представлена на регульованому ринку ВФБ.

За інформацією прес-служби, до обороту запроваджено цінних паперів: 16 млн (вже існуючі акції), 5,67 млн (акції нової емісії) за курсом 27,00 польських злотих. Капіталізація: 585,09 млн польських злотих.

Загалом кількість акцій, розміщених протягом підписки: 5,67 млн в тому числі: 567 млн акцій в траншу для індивідуальних інвесторів, 5,103 млн акцій в траншу для інституціональних інвесторів.

Загальна вартість емісії: 153,09 млн польських злотих ($54 млн.).
Нагадаємо, раніше компанія "Агротон", один з провідних українських агрохолдингів, найбільший виробник соняшнику в Україні, розмістила 26,2% своїх акцій на Варшавській фондовій біржі. У хід IPO компанія залучила $54,3 млн.

Варшавська фондова біржа включила до лістингу акції "Агротону"


Новини Статті Аналітика
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ
"Галнафтогаз" планує вийти на Варшавську біржу протягом року Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд вітчизняного фондового ринку за 14.04.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 14.04.2011 від ІГ Сократ
В найближчий рік понад 10 українських компаній вийдуть на фондові ринки В найближчий рік понад 10 українських компаній вийдуть на фондові ринки Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті