Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 01:23 | London, Apr 18 23:23 | New York, Apr 18 19:23
Shanghai, Apr 19 07:23 | Tokyo, Apr 19 08:23 | Sydney, Apr 19 10:23

Варшавська біржа прогнозує IPO українських компаній до Нового року

Варшавська біржа прогнозує IPO українських компаній до Нового року
Рейтинг: 0
Голосів: 0




7 грудня 2010 в 09:55 - Роман Зайцев


Варшавська біржа прогнозує IPO українських компаній до Нового року

Варшавська фондова біржа прогнозує проведення первинного публічного розміщення акцій на своєму майданчику групи компаній "Агроліга" і люксембурзької компанії Sadovaya Group S. A. до 2011 року.







Про це на прес-конференції повідомив виконавчий директор представництва Варшавської фондової біржі в Україні Андрій Дубецький, передає агентство "Українські новини".

"Sadovaya Group зробить заяву в найближчі кілька днів про свою ситуацію, "Агроліга" у грудні планує завершити свою транзакцію", - повідомив він.

Планувалося, що до 2011 року на Варшавській фондовій біржі мали розміститися 5 українських компаній: "Гео Альянс", Milkiland, "Агротон", Sadovaya Group і "Агроліга".

Компанія Geo-Alliance Oil-Gas Public Limited (Кіпр), що є холдинговою компанією групи "Гео Альянс" (Київ), що займається видобутком нафти та газу в Україні, відмовилася від первинного публічного розміщення акцій на Варшавській фондовій біржі через несприятливі ринкові умови.

Холдингова компанія Milkiland N.V., що управляє підприємствами молочної галузі в Україні й Росії, уже розмістила 22% своїх акцій на Варшавській фондовій біржі.

Група сільськогосподарських компаній "Агротон" (Луганськ) також провела розміщення 26,2% своїх акцій на біржі.

Дубецький також зазначив, що в 2011 році 3 українські компанії планують вийти на ринок New Connect, але не назвав їх.

Крім цього, на Варшавській біржі в травні 2011 року планує розміститися міжнародна аграрно-торговельна компанія Valars Group.

Як повідомляло агентство, Варшавська фондова біржа - найбільша фондова біржа в Центральній і Східній Європі.

"Агроліга" планувала здійснити в липні-вересні розміщення 20% своїх акцій на майданчику New Connect Варшавської фондової біржі.

Підприємства групи вирощують широкий спектр зернових культур, займаються переробкою соняшника на олію та молочним тваринництвом.

Наприкінці листопада Sadovaya Group заявила про свій намір провести первинне публічне розміщення акцій на Варшавської фондової біржі.

Sadovaya Group є холдинговою компанією та спеціалізується на видобутку, переробці й збагаченні вугілля, відходів вуглевидобутку й переробки, а також операціях з торгівлі вугіллям.

IPO, інвестиції, Варшавська біржа

Варшавська біржа прогнозує IPO українських компаній до Нового року


Новини Статті Аналітика
У ДТЕК заявили про спроби Росії дискредитувати енергетиків в Одесі У ДТЕК заявили про спроби Росії дискредитувати енергетиків в Одесі Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Долар оновив історичний рекорд в Україні Долар оновив історичний рекорд в Україні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Raiffeisen Bank очікує звернення від ЄЦБ щодо виходу з ринку РФ Raiffeisen Bank очікує звернення від ЄЦБ щодо виходу з ринку РФ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долар і євро подорожчали в обмінниках Долар і євро подорожчали в обмінниках У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті