Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 20:41 | London, Apr 19 18:41 | New York, Apr 19 14:41
Shanghai, Apr 20 02:41 | Tokyo, Apr 20 03:41 | Sydney, Apr 20 05:41

В Україні випускатимуть депозитарні розписки



16 грудня 2010 в 16:06 - Роман Зайцев


В Україні випускатимуть депозитарні розписки

Локальний фондовий ринок отримає новий інструмент - українські депозитарні розписки (UDR), якщо Верховна рада схвалить проект №7462 позафракційного депутата Юрія Полунєєва про внесення змін до закону "Про цінні папери та фондовий ринок".



Зареєстрований в парламенті 14 грудня документ визначає UDR як іменний цінний папір, який засвідчує право його власника на користування певною кількістю цінних паперів іноземного емітента, які є базовим активом української депозитарної розписки, інформує газета "Комерсант-Україна".

Документом встановлюється заборона на здійснення єдиного випуску UDR для цінних паперів різних серій та деривативів.

Емітент, випусковий UDR, повинен бути власником базового активу (акцій закордонних компаній), здійснивши обтяження цінних паперів зобов'язаннями на користь майбутніх власників UDR.

Йому забороняється проводити будь-які дії відносно базового активу до завершення терміну обігу депозитарних розписок.

Після укладання угоди купівлі-продажу права з цінних паперів, які є базовим активом, переходять до покупця UDR відповідно до проспекту емісії з подальшим погашенням.

У період обертання UDR їх власник має права власника базового активу, включаючи можливість участі в управлінні.

Всі випуски депозитарних розписок повинні будуть звертатися на українських фондових біржах. Порядок реєстрації випуску та проспекту емісії UDR буде визначено Держкомісією з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР).

В Україні випускатимуть депозитарні розписки


Новини Статті Аналітика
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Новий проект СБ з енергозбереження допоможе Україні зменшити енергоємність на 50 відсотків Новий проект СБ з енергозбереження допоможе Україні зменшити енергоємність на 50 відсотків Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Депутати схвалили антирейдерський законопроект Депутати схвалили антирейдерський законопроект Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Верховна рада обклала митом експорт зерна Верховна рада обклала митом експорт зерна Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті