Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:09 | London, Apr 25 23:09 | New York, Apr 25 19:09
Shanghai, Apr 26 07:09 | Tokyo, Apr 26 08:09 | Sydney, Apr 26 10:09

Україна почала пошук альтернативних способів залучення інвестицій.



15 грудня 2010 в 13:46 - Роман Зайцев


Україна почала пошук альтернативних способів залучення інвестицій.

16 грудня розпочнуться переговори представників української Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР) із Комісією з регулювання цінних паперів Китаю та Гонконгською фондовою біржею (HSE), повідомляє прес-служба ДКЦПФР.



"Плануємо провести переговори про можливості розміщення акцій українських компаній на Гонконгській фондовій біржі", - повідомили у відомстві.

Про підготовлюваний візит голови ДКЦПФР Дмитра Тевельова до Гонконга стало відомо у жовтні.

Член ДКЦПФР Сергій Бірюк розповів, що аналогічні переговори держкомісія проводила з польським, німецьким і британським регуляторами перед тим, як українські компанії починали проводити IPO на їх майданчиках.

Проводити IPO на HSE можуть емітенти, які зареєстровані за кордоном і володіють українськими активами.

У біржі є основний майданчик (Main Board) і діловий ринок зростання (GEM).

Експерти відзначають, що вимоги до лістингу в HSE вищі, ніж у Варшавської фондової біржі (WSE), яка зараз проводить найбільшу кількість розміщень акцій українських компаній.

Мінімальні умови основного майданчика HSE: капіталізація в розмірі 200 млн. гонконгських доларів (25,7 млн. доларів) і 25% акцій, що розміщуються; на WSE - 10 млн. євро (13,4 млн. доларів) і 15% акцій.

З 1 липня 2008 року HSE запустила програму депозитарних розписок HDR, пропонованих необмеженому колу інвесторів, на відміну від європейських ADR, які купують інституціональні інвестори.

Україна почала пошук альтернативних способів залучення інвестицій.


Новини Статті Аналітика
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
"Донецьксталь" обіцяє судитися з ДКЦПФР через призупинку обігу акцій Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті