Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 06:55 | London, Apr 16 04:55 | New York, Apr 16 00:55
Shanghai, Apr 16 12:55 | Tokyo, Apr 16 13:55 | Sydney, Apr 16 15:55

У рамках IPO ціна розміщення за одну акцію "Трансконтейнер" оголошена на рівні $80

У рамках IPO ціна розміщення за одну акцію "Трансконтейнер" оголошена на рівні $80




9 листопада 2010 в 14:10 - Роман Зайцев


У рамках IPO ціна розміщення за одну акцію "Трансконтейнер" оголошена на рівні $80

Ціна розміщення за одну акцію ВАТ "Трансконтейнер" в рамках IPO оголошена на рівні $80., за GDR (глобальну депозитарну розписку) - $8. Про це йдеться в повідомленні "Трансконтейнер". При цьому 10 GDR засвідчують права у відношенні однієї акції.  



Передбачувана вартість компанії склала $1,32 млрд., ґрунтуючись на чистому борзі у розмірі близько $210 млн. за курсом Центробанку на 9 листопада 2010 р., говориться в повідомленні, передає РБК.

У рамках IPO планується продати 5 млн 2 тис. 118 існуючих акцій компанії у формі акцій і GDR, включаючи продаж ВАТ "Російські залізниці" (РЖД) 4 млн 654 тис. 749 акцій, а також продаж компанією Moore Transcontainer Ltd. 347 тис. 369 акцій.

Початок умовних торгів GDR на Лондонській фондовій біржі очікується сьогодні. Допуск GDR в офіційний список управління з фінансових послуг і ринків Великобританії, а також початок безумовних торгів GDR на основному ринку Лондонської фондової біржі під символом "TRCN" очікується 12 листопада 2010 р.

Акції включені в котирувальний список "І" ВАТ "Фондова біржа РТС" і в котирувальний список "І" ЗАТ "Фондова біржа ММВБ". Початок торгів акціями на РТС і ММВБ під символом "TRCN" також очікується 12 листопада 2010 р..

Організаторами IPO є J.P.Morgan, Morgan Stanley і "Трійка Діалог". "ТКБ Капітал" є соандеррайтером IPO.

"Лістинг в Москві і Лондоні є важливим стратегічним кроком для "Трансконтейнер", а угода стане віхою в триваючої реформи залізничної галузі в Росії. Ми докладемо всіх зусиль для розвитку "Трансконтейнер" як публічної компанії та збільшення її вартості для акціонерів", - наводяться в прес-релізі слова гендиректора "Трансконтейнер" Петра Баскакова.

ВАТ "Трансконтейнер" зареєстровано у березні 2006 р. на базі центру з перевезення вантажів у контейнерах "ТрансКонтейнер" (філія РЖД) з статутним капіталом 13,9 млрд руб. ($450,1 млн.) РЖД належить 85% мінус 1 акція "Трансконтейнер", Європейському банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) - 9,25%, Moore Capital Management, LLC - 2,5%, GLG Emerging Markets Fund - 2,5%, Troika Dialog Investments Limited - 0,75%. Чистий прибуток "Трансконтейнер" за міжнародними стандартами фінансової звітності за I півріччя 2010 р. склала 197 млн руб. ($6,37 млн.), виручка - 9,94 млрд руб. ($321,8 млн.).

У рамках IPO ціна розміщення за одну акцію "Трансконтейнер" оголошена на рівні $80


Новини Статті Аналітика
Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Фонди прямих інвестицій мають шанс реабілітуватися Фонди прямих інвестицій мають шанс реабілітуватися Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ціни на пальне в Україні показали мляве зростання Ціни на пальне в Україні показали мляве зростання Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Газпром" каже, що ні про що з Україною не домовлявся Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті