Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 04:55 | London, Apr 25 02:55 | New York, Apr 24 22:55
Shanghai, Apr 25 10:55 | Tokyo, Apr 25 11:55 | Sydney, Apr 25 13:55

ТОВ "Юрта" (Одеса) залучило кредит "Profbond LLP" (Лондон) на $40 млн.

ТОВ "Юрта" (Одеса) залучило кредит "Profbond LLP" (Лондон) на $40 млн.




1 грудня 2010 в 11:13 - Ілона Чіркова


ТОВ "Юрта" (Одеса) залучило кредит "Profbond LLP" (Лондон) на $40 млн.

За повідомилення компанії в системі розкриття інформації Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку, гідно з кредитною угодою, підписаною 12 жовтня 2010 року, кредит надано під 4% річних строком на 10 років.



Кредитні кошти будуть направлені на поповнення оборотних коштів компанії, інформує "Інтерфакс-Україна".
ТОВ "Юрта" 18 листопада поточного року вже отримало частину кредиту в розмірі $960 тис., що становить 2,41% загальної суми кредиту.

ТОВ "Юрта" працює на ринку комерційної нерухомості, зокрема, займається купівлею-продажем, здачею в оренду комерційної нерухомості, а також виконує роботи з реконструкції та відновлення будинків.
"Юрта" як замовник реалізує проект реконструкції адміністративної будівлі по вул. Краснова, 6 / 2 та 6 / 3 в Одесі, що передбачає будівництво адміністративного будинку з підземним паркінгом.

Як повідомляв Антимонопольний комітет України, ТОВ "Зоря" раніше займалося наданням послуг оренди на ринку нерухомості Одеси і пов‘язане відносинами контролю з ТОВ "Страхова компанія" Теком ", АБ" Південний ", а також громадянами України Ю. Батьківщини і Т. Батьківщиною.

ТОВ "Юрта" у січні-вересні 2010 року збільшило чистий збиток в 1,9 рази в порівнянні з аналогічним торішнім періодом - до 1,37 млн. грн. Чистий дохід підприємства за дев‘ять місяців 2010 року зменшився на 9,9% - до 17202 тисячі грн.
Чистий дохід компанії в 2009 році збільшився майже на 10% - до 24,6 млн. грн.

ТОВ "Юрта" (Одеса) залучило кредит "Profbond LLP" (Лондон) на $40 млн.


Новини Статті Аналітика
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ДКЦПФР зареєструвала цінних паперів на 16,3 млрд грн. ДКЦПФР зареєструвала цінних паперів на 16,3 млрд грн. Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ВР запровадила обов`язковість проведення аудиту для емітентів цінних паперів ВР запровадила обов`язковість проведення аудиту для емітентів цінних паперів Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Облігації ПАТ Облігації ПАТ "Промінвестбанк" серії А включено в 2 рівень лістингу на УБ Інновації у сфері господарювання: сучасний стан та перспективи розвитку Інновації у сфері господарювання: сучасний стан та перспективи розвитку I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті