Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 20:51 | London, Apr 19 18:51 | New York, Apr 19 14:51
Shanghai, Apr 20 02:51 | Tokyo, Apr 20 03:51 | Sydney, Apr 20 05:51

США вперше продали казначейські облігації з негативною ставкою



26 жовтня 2010 в 12:55 - Христина


США вперше продали казначейські облігації з негативною ставкою

Міністерство фінансів США вперше в історії продало казначейські облігації з негативною ставкою, а комерційний банк Goldman Sachs, широко відомий на Уолл-стріт просто як "Фірма", підготував дебютний випуск бондів з терміном обігу 50 років.  



Ці події, що відбулися вчора, підкреслюють складність вибору, який зараз стоїть перед інвесторами, підкреслює видання The Financial Times. Сьогодні відсоткові ставки знаходяться на історично низькому рівні, а ФРС готується залити економіку грішми для боротьби з безробіттям і потенційною дефляцією.

Гравці, що повірили в успіх зусиль ФРС, погодилися купити облігації за ставкою -0,55% річних на суму 10 млрд доларів. Вони придбали казначейські, захищені від інфляції, облігації (TIPS), номінал яких змінюється залежно від коливання індексу споживчих цін.

"Цільовою аудиторією" розміщення облігацій Goldman стали дрібні інвестори, які шукають більш високоприбуткові цінні папери в нинішніх умовах історично низьких ставок. Банк підготував довгострокові бонди обсягом 250 млн доларів з прибутковістю до 6,25% річних.

"Ми бачимо, як клієнти з довгостроковим мисленням все більш насторожено ставляться до облігацій, і посилено страхуються від втрат, спричинених інфляцією, - розповідає газеті голова відділу з управління активами JPMorgan Chase Ян Лойс. - Ті, хто прораховує на найближчу перспективу, як і раніше готові купувати облігації, припускаю, що їм вистачить спритності продати їх, коли інфляція виросте".

 

США вперше продали казначейські облігації з негативною ставкою


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає. Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті