Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 04:58 | London, Apr 19 02:58 | New York, Apr 18 22:58
Shanghai, Apr 19 10:58 | Tokyo, Apr 19 11:58 | Sydney, Apr 19 13:58

Пінчук готує розміщення ІРО на Варшавській фондовій біржі

Пінчук готує розміщення ІРО на Варшавській фондовій біржі




18 листопада 2010 в 14:40 - Роман Зайцев


Пінчук готує розміщення ІРО на Варшавській фондовій біржі

Зареєстрована у Кіпрі Geo-Alliance Oil-Gas Public Limited, холдингова компанія великої нафтогазовидобувної групи "Гео Альянс" з активами в Україні, оголосила про плани проведення в кінці листопада - на початку грудня первинної публічної пропозиції акцій (IPO) на Варшавській фондовій біржі (WSE).  



Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на інформацію про IPO.

Згідно із повідомленням, інвесторам буде запропоновано до 8,625 млн. акцій, з яких до 5 млн. - нової емісії, а також до 1,125 млн. акцій з опціону "грін шу".

У разі продажу всіх цих паперів частка акцій у вільному обігу (free float) складе 34,1%.

Нині всі акції належать кільком дискреційним трастів, створеним в інтересах переважно українського бізнесмена Віктора Пінчука.

Максимальна ціна акцій встановлена на рівні 87 злотих за штуку (30,15 долара за поточним курсом), що дозволяє оцінити максимальний розмір IPO в 848,3 млн. злотих (294 млн. доларів).

Передбачається, що процес побудови книги заявок буде відбуватися з 18 по 30 листопада, а ціна IPO буде оголошена 30 листопада або близько до цієї дати.

Роздрібні інвестори можуть підписатися на акції тільки за максимальною ціною.

Передбачається, що акції "Гео Альянсу" почнуть торгуватися на біржі 9 грудня або близько цієї дати.

Лід-менеджером розміщення виступає UniCredit Bank AG (London Branch), со-лід-менеджером - Concorde (Bermuda) Limited, пов‘язана з інвестиційною компанією "Конкорд Капітал".

Згідно з інформацією, "Гео Альянс" має 16 ліцензій на видобуток природного газу та нафти, в основному у східній частині України.

Учасники ринку пов‘язують "Гео Альянс" з основним власником EastOne Group Віктором Пінчуком.

Пінчук готує розміщення ІРО на Варшавській фондовій біржі


Новини Статті Аналітика
"Галнафтогаз" планує вийти на Варшавську біржу протягом року Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В найближчий рік понад 10 українських компаній вийдуть на фондові ринки В найближчий рік понад 10 українських компаній вийдуть на фондові ринки Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Чистий прибуток агрохолдингу Kernel у ІІІ кварталі збільшилася на 16,79% Чистий прибуток агрохолдингу Kernel у ІІІ кварталі збільшилася на 16,79% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Індустріальна молочна компанія залучила $ 30 мільйонів на ІРО у Варшаві Індустріальна молочна компанія залучила $ 30 мільйонів на ІРО у Варшаві У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Експерти прогнозують вихід 12 аграрних компаній на фондові ринки Експерти прогнозують вихід 12 аграрних компаній на фондові ринки Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті