Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 18:24 | London, Apr 19 16:24 | New York, Apr 19 12:24
Shanghai, Apr 20 00:24 | Tokyo, Apr 20 01:24 | Sydney, Apr 20 03:24

Обсяг випущених компаніями Східної Азії облігацій виріс до $5,1 трильйона



30 листопада 2010 в 11:05 - Христина


Обсяг випущених компаніями Східної Азії облігацій виріс до $5,1 трильйона

Обсяг випущених компаніями і урядами країн, що розвиваються Східної Азії облігацій зріс до 5,1 трильйона доларів.



Емісія зобов‘язань збільшується незважаючи на спроби найбільших країн регіону зупинити приплив "гарячих" грошей.

Найбільш швидко зростав обсяг випуску корпоративних паперів. Продажі державних облігацій, навпаки, скоротилися після того, як підійшли до свого завершення численні програми економічного стимулювання. Зараз зобов‘язання компаній становлять близько 30 відсотків усього ринку.

Найбільш швидке зростання обсягів боргу відзначався в Китаї та Індонезії. У цих країнах продажі корпоративних облігацій зросли майже на 11 відсотків.

Ще три місяці тому Азіатський банк розвитку (Asian Development Bank) підрахував, що обсяг випуску облігацій у регіоні досяг 4,8 трильйона доларів, на 17 відсотків перевершивши рівень попереднього року.

Як відзначає агентство, зусилля урядів щодо заборони притоку капіталу слабо позначилися на обсязі покупок облігацій. Нагадаємо, керівництво азіатських країн для зниження інтересу до активів, вираженим в їх валюті, вжив ряд дій, включаючи підвищення ставок рефінансування і різні обмеження по переміщенню капіталів. Однак азіатський ринок відноситься до найбільш швидкозростаючим, що в умовах стагнації в світі зумовило його популярність серед інвесторів.

До розвиваються східноазіатських економікам відносяться Китай, Гонконг, Індонезія, Південна Корея, Малайзія, Філіппіни, Сінгапур, Таїланд і В‘єтнам.
 

Обсяг випущених компаніями Східної Азії облігацій виріс до $5,1 трильйона


Новини Статті Аналітика
Інвестори втрачають інтерес до СНД Інвестори втрачають інтерес до СНД Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Тижневий огляд ринку ОВДП - 15.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 15.03.2011
Янукович обіцяє Янукович обіцяє "сприятливі умови" для інвесторів Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Тижневий огляд ринку ОВДП - 22.02.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 22.02.2011
Google розміщує дебютний випуск облігацій Google розміщує дебютний випуск облігацій Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Тижневий огляд ринку ОВДП - 08.02.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 08.02.2011
Голландські інвестори повернуться до кораблебудівної галузі України після поліпшення інвестиційного клімату Голландські інвестори повернуться до кораблебудівної галузі України після поліпшення інвестиційного клімату Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки
85% інвесторів очікують дефолту Греції 85% інвесторів очікують дефолту Греції Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Огляд ринків Європи за 11.01.2011. Японія допоможе. Огляд ринків Європи за 11.01.2011. Японія допоможе.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті