Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 07:42 | London, Apr 25 05:42 | New York, Apr 25 01:42
Shanghai, Apr 25 13:42 | Tokyo, Apr 25 14:42 | Sydney, Apr 25 16:42

Moody’s надало рейтинг облігаціям українського держпідприємства

Moody’s надало рейтинг облігаціям українського держпідприємства
Рейтинг: 0
Голосів: 0




1 листопада 2010 в 11:20 - Роман Зайцев


Moody’s надало рейтинг облігаціям українського держпідприємства

Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service надало довгостроковий рейтинг "B2" зі "стабільним" прогнозом облігаціям в іноземній валюті, випущеним українським державним підприємством "Фінансування інфраструктурних проектів" (ФІП). Про це ідеться у повідомлення прес-служби Moody's.  



"Сприятливий вплив на борг надає сильна підтримка з боку українського уряду", - відзначається у повідомленні агентства.

Як повідомлялося, ФІП створено наказом Національного агентства з підготовки та проведення Євро-2012 7 вересня 2010 року.

Кабінет міністрів постановою від 12 жовтня погодило ФІП умови випуску облігацій під державні гарантії на суму до 4,5 млрд. гривень для фінансування підготовки Євро-2012.

Згідно з ним, договір про передплату Кабінет міністрів і ФІП підпишуть з Morgan Stanley & Co. International рlс. Самі умови запозичення не розголошуються.

У рамках угоди будуть також підписані гарантійні угоди між Кабміном і BNY Corporate Trustee Services Limited (BNY), договір про довірче управління між Кабміном, ФІП і BNY, а також договір про призначення агента між Кабміном, ФІП і The Bank of New York Mellon, його люксембурзьким підрозділом і BNY.

Moody’s надало рейтинг облігаціям українського держпідприємства


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури Тижневий огляд ринку ОВДП - 15.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 15.03.2011
Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Тижневий огляд ринку ОВДП - 22.02.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 22.02.2011
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Тижневий огляд ринку ОВДП - 08.02.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 08.02.2011
У Moody’s побачили загрозу для рейтингу Японії У Moody’s побачили загрозу для рейтингу Японії Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки
Fitch знизило рейтинги Греції Fitch знизило рейтинги Греції Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Огляд ринків Європи за 11.01.2011. Японія допоможе. Огляд ринків Європи за 11.01.2011. Японія допоможе.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті