Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 00:07 | London, Apr 24 22:07 | New York, Apr 24 18:07
Shanghai, Apr 25 06:07 | Tokyo, Apr 25 07:07 | Sydney, Apr 25 09:07

Метінвест позичить $ 500 мільйонів

Метінвест позичить $ 500 мільйонів




24 січня 2011 в 13:13 - Роман Зайцев


Метінвест позичить $ 500 мільйонів

Найбільша українська металургійна група Метінвест випустить євробонди приблизно на $ 500 млн з терміном обігу від 7 до 10 років.



Сьогодні міжнародне рейтингове агентство Fitch присвоїло цьому запланованому випуску попередній рейтинг В, а агентство Moody's Investors Service - рейтинг (P)B2, повідомило Reuters джерело на ринку.

Також Moody's підвищило рейтинги незабезпеченої заборгованості Metinvest BV, холдингової компанії найбільшого українського гірничо-металургійного холдингу Метінвест, до рівня B2 з В3.

За словами джерела, орієнтовна сума залучення може скласти $ 500 млн. Джерела на ринку також повідомили, що Метінвест назвав організаторами цього номінованого в доларах США випуску облігацій банки Credit Suisse, Deutsche Bank, ING, RBS і VTB Capital. Емітент планує почати роуд-шоу своїх нових євробондів 25 січня.

Залучені кошти будуть спрямовані Метінвестом на п'ятирічну програму розвитку та інші корпоративні цілі.

Належний найбагатшому українцю Рінату Ахметову найбільший в Україні гірничо-металургійний холдинг Метінвест у травні 2010 року розмістив п'ятирічні євробонди на $ 500 млн з купоном 10,25% річних, а влітку минулого року за рахунок перепідписання збільшив обсяг залученого синдикованого кредиту до $ 700 млн з первісної суми $ 300 млн.

Метінвест позичить $ 500 мільйонів


Новини Статті Аналітика
Google розміщує дебютний випуск облігацій Google розміщує дебютний випуск облігацій Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
"Крюківський вагонобудівний завод" збільшив випуск вантажних вагонів на 27% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд вітчизняного фондового ринку за 04.04.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 04.04.2011 від ІГ Сократ
Німеччина до 2020 р. випустить 1 млн електромобілів Німеччина до 2020 р. випустить 1 млн електромобілів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
S&P присвоїла рейтинг S&P присвоїла рейтинг "CCC +" планованому випуску облігацій Львова на 90 млн грн. У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Метінвест" інвестує в ГЗК майже 5 мільярдів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті