Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 02:32 | London, Apr 24 00:32 | New York, Apr 23 20:32
Shanghai, Apr 24 08:32 | Tokyo, Apr 24 09:32 | Sydney, Apr 24 11:32

Крюківський вагонобудівний завод отримав ПДВ-облігації на 157 мільйонів

Крюківський вагонобудівний завод отримав ПДВ-облігації на 157 мільйонів




28 жовтня 2010 в 10:50 - Роман Зайцев


Крюківський вагонобудівний завод отримав ПДВ-облігації на 157 мільйонів

ВАТ "Крюківський вагонобудівний завод" в рахунок погашення заборгованості з відшкодування податку на додану вартість отримало ПДВ-облігації на суму 157 млн. гривень.  



Про це заявив директор з економіки, фінансів та комерційної діяльності підприємства Ігор Манаянков, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Разом з тим, за його словами, заборгованість держави із ПДВ перед заводом складає 340 млн. гривень.

"Це дані, які проходять з бухгалтерського звіту. До кінця року цей борг буде 400 млн. гривень. Ми кредитуємо державу. Потрібно придумувати схему, за якої ми не будемо постраждалими. А зараз ми не можемо розвиватися", - сказав Манаянков.

Крюківський вагонзавод спеціалізується на розробці і виробництві пасажирських вагонів, вантажних вагонів (піввагонів і вагонів - хоперів вантажопідйомністю до 75 тонн, вагонів - цистерн, платформ), візків, колісних пар та осей за міжнародними стандартами, запасних частин залізничного транспорту.

Крім основної продукції, підприємство розробляє та виготовляє автогрейдери, контейнери для сипучих вантажів, будівельних і побутових відходів, інші зварні металоконструкції, запчастини для метрополітенів.

За даними реєстратора цінних паперів ВАТ на березень 2010 року, більше 64,8% акцій КВБЗ внесено до реєстру номінального утримувача - ОТП Банку, ще близько 29,8% внесено до реєстру ВДЦП.

Крюківський вагонобудівний завод отримав ПДВ-облігації на 157 мільйонів


Новини Статті Аналітика
Кабмін змінив порядок нарахування ПДВ Кабмін змінив порядок нарахування ПДВ Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011
Квитки на Євро-2012 не обкладатимуться ПДВ Квитки на Євро-2012 не обкладатимуться ПДВ Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011
"Крюківський вагонобудівний завод" збільшив випуск вантажних вагонів на 27% Гармонізація податкових систем Гармонізація податкових систем Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мiнiстерство енергетики хоче обнулити ПДВ на імпорт нафти і нафтопродуктів Мiнiстерство енергетики хоче обнулити ПДВ на імпорт нафти і нафтопродуктів ПДВ-облігації скуповують іноземці ПДВ-облігації скуповують іноземці ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті