Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 07:09 | London, Apr 25 05:09 | New York, Apr 25 01:09
Shanghai, Apr 25 13:09 | Tokyo, Apr 25 14:09 | Sydney, Apr 25 16:09

Коломойський викупив держпакет акцій в "Дніпроавіа"

Коломойський викупив держпакет акцій в "Дніпроавіа"




25 листопада 2010 в 14:47 - Уляна Роїк


Коломойський викупив держпакет акцій в "Дніпроавіа"

ТОВ ІК "Бізнес-інвест" (м. Дніпропетровськ) придбало на аукціоні 4,885%-ний держпакет акцій ВАТ "Авіаційна компанія "Дніпроавіа". Про це повідомили в прес-службі Фонду державного майна України (ФДМУ).



Реалізаційна ціна пакета склала 1 млн. 445 тис. грн. Як відзначили в прес-службі з посиланням на заяву самої ІК "Бізнес-інвест", дане придбання зробла компанія для власних інтересів, а не в інтересах третіх осіб.

Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

Фонд держмайна раніше провів незалежну оцінку приватизованого пакета "Дніпроавіа", відповідно до якої його початкова вартість склала 1 млн. 445,6 тис. грн.

До складу ВАТ "АК "Дніпроавіа" входить аеропорт "Дніпропетровськ", що має статус міжнародного. Авіакомпанія має в своєму розпорядженні також парк літаків, інженерно-авіаційну базу, пасажирський аеровокзал, вантажний (складський), готельний і адміністративний комплекси.

Статутний капітал "Дніпроавіа" зареєстрований у розмірі 29 млн. 595 тис. 620 грн.

У серпні 2009 року ФДМ продав дніпропетровському ТОВ "Галтера" 94,572% "Дніпроавіа" за 59,017 млн. грн.

ТОВ "Бізнес-Інвест" неофіційно пов‘язують з фінансово-промисловою групою "Приват".
 

Коломойський викупив держпакет акцій в "Дніпроавіа"


Новини Статті Аналітика
Коломойський оцінив Коломойський оцінив "Укртатнафту" в 2 мільярди "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Коломойський впевнений, що ціни на бензин не знизяться Коломойський впевнений, що ціни на бензин не знизяться Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Коломойський вважає неможливим об’єднання Коломойський вважає неможливим об’єднання "Укрнафти" і "Укртатнафти" Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Чернівецька міськрада просить Дніпроавіа не скасовувати рейс Київ-Чернівці Чернівецька міськрада просить Дніпроавіа не скасовувати рейс Київ-Чернівці Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Дніпроавіа припиняє польоти до Луганська, Чернівців та Ужгорода Дніпроавіа припиняє польоти до Луганська, Чернівців та Ужгорода Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті