Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 09:49 | London, Apr 19 07:49 | New York, Apr 19 03:49
Shanghai, Apr 19 15:49 | Tokyo, Apr 19 16:49 | Sydney, Apr 19 18:49

Fitch присвоїло майбутньому випуску облігацій "Укрексімбанку" очікувані рейтинги "B"/"RR4"

Fitch присвоїло майбутньому випуску облігацій "Укрексімбанку" очікувані рейтинги "B"/"RR4"




15 жовтня 2010 в 17:40 - Роман Зайцев


Fitch присвоїло майбутньому випуску облігацій "Укрексімбанку" очікувані рейтинги "B"/"RR4"

Fitch Ratings присвоїло майбутньому випуску облігацій Biz Finance PLC, що мають обмежений регрес на емітента, обсягом 250 млн дол. із ставкою 7,5% очікуваний довгостроковий рейтинг "B" і рейтинг оборотності активів "RR4", йдеться в повідомленні Fitch Ratings.  



Дані облігації будуть консолідовані і утворюють єдину серію з існуючою емісією обсягом 500 млн дол. із ставкою 8,375% і терміном погашення в квітні 2015 р. Фінальні рейтинги будуть присвоєні після отримання остаточної документації з випуску, яка повинна в основному відповідати отриманій раніше інформації.

Облігації будуть використані виключно для фінансування кредиту ВАТ Державний експортно-імпортний банк України ("Укрексімбанк"). "Укрексімбанк" має наступні рейтинги: довгостроковий рейтинг дефолта емітента ("РДЕ") "B", короткостроковий РДЕ "B", індивідуальний рейтинг "D", рейтинг підтримки "4", рівень підтримки довгострокового РДЕ "B" і довгостроковий рейтинг за національною шкалою "AA-(ukr)". Прогноз по довгостроковому РДЕ і національному довгостроковому рейтингу - "Стабільний". РДЕ, національний довгостроковий рейтинг і рейтинг підтримки "Укрексімбанку" обумовлені потенційною підтримкою з боку українських властей у разі потреби з урахуванням того, що банк знаходиться в державній власності, і його ролі в здійсненні політики держави. Рейтинги також беруть до уваги здатність української влади надавати таку підтримку, і ця здатність залишається обмеженою, що відбите в суверенному довгостроковому РДЕ на рівні "B".

Biz Finance PLC, компанія, що базується у Великобританії, здійснюватиме виплати утримувачам облігацій (основної суми боргу і відсотків) тільки в межах коштів, отриманих від Укрексімбанку за кредитною угодою. Вимоги за кредитною угодою вважатимуться, принаймні, рівними по черговості виконання решті пріоритетних незабезпечених вимог кредиторів банку, за винятком випадків, визначених відповідним законодавством. За українським законодавством вимоги вкладників-фізосіб осіб мають вищу пріоритетність, ніж інші пріоритетні незабезпечені вимоги кредиторів. Станом на кінець I півріччя 2010 р., згідно зі звітністю щодо національних стандартів бухгалтерського обліку, депозити фізичних осіб становили близько 23% бази фондування "Укрексімбанку".

На кінець I півріччя 2010 р. Укрексімбанк був другим найбільшим банком України за обсягом активів. Банк обслуговує головним чином компанії (головним чином у сфері експорту і імпортозаміщення). Держава, представлена Кабінетом міністрів України, є єдиним акціонером банку.

Fitch присвоїло майбутньому випуску облігацій "Укрексімбанку" очікувані рейтинги "B"/"RR4"


Новини Статті Аналітика
Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в "Укрексімбанку" Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури Тижневий огляд ринку ОВДП - 15.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 15.03.2011
Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Тижневий огляд ринку ОВДП - 22.02.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 22.02.2011
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Тижневий огляд ринку ОВДП - 08.02.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 08.02.2011
Google розміщує дебютний випуск облігацій Google розміщує дебютний випуск облігацій Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки
Кабмін дозволив Укрексімбанку позичити у Світового банку 150 мільйонів доларів Кабмін дозволив Укрексімбанку позичити у Світового банку 150 мільйонів доларів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Огляд ринків Європи за 11.01.2011. Японія допоможе. Огляд ринків Європи за 11.01.2011. Японія допоможе.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті