Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 10:44 | London, Apr 25 08:44 | New York, Apr 25 04:44
Shanghai, Apr 25 16:44 | Tokyo, Apr 25 17:44 | Sydney, Apr 25 19:44

Державна комісія з цінних паперів хоче контролювати рекламу цінних паперів

Державна комісія з цінних паперів хоче контролювати рекламу цінних паперів




19 жовтня 2010 в 09:20 - Роман Зайцев


Державна комісія з цінних паперів хоче контролювати рекламу цінних паперів

Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку ініціює посилення вимог до реклами цінних паперів. Про це йдеться в законопроекті "щодо реклами на ринку цінних паперів", який розроблений комісією.  



Даний документ передбачає, щоб кожна реклама на фондовому ринку, поширення якої передбачається, попередньо затверджувалася відповідним рекламодавцем і подавалася не менш ніж за 15 робочих днів до дати її оприлюднення ДКЦПФР у встановленому порядку.

У випадку якщо комісія протягом 15 днів не прийняла рішення про заборону розповсюдження реклами на фондовому ринку, то таке розповсюдження вважається узгодженим.

Також даний документ забороняє рекламодавцям використовувати: зазначення розміру очікуваного доходу за цінними паперами; рекламу цінних паперів до реєстрації проспекту емісії відповідного випуску; інформацію про дохід за цінними паперами або величину отриманої емітентом прибутку без посилання на те, що такий дохід або прибуток не є гарантією отримання доходу в майбутньому.

Також документ забороняє порівняльну рекламу шляхом зазначення недоліків у діяльності осіб, які здійснюють подібну діяльність на фондовому ринку, незалежно від того, чи відповідає дійсності така інформація.

Державна комісія з цінних паперів хоче контролювати рекламу цінних паперів


Новини Статті Аналітика
Перший рекламний стенд на Місяці встановлять японці Перший рекламний стенд на Місяці встановлять японці Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Рекламна кампанія Євро-2012 почнеться з 1 вересня Рекламна кампанія Євро-2012 почнеться з 1 вересня Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті