Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 01:53 | London, Apr 18 23:53 | New York, Apr 18 19:53
Shanghai, Apr 19 07:53 | Tokyo, Apr 19 08:53 | Sydney, Apr 19 10:53

ЗАЗ має намір припинити випуск автомобілів "Славута" і "Таврія-пікап "

ЗАЗ  має намір припинити випуск автомобілів "Славута" і "Таврія-пікап "




22 грудня 2010 в 08:32 - Ілона Чіркова


ЗАЗ має намір припинити випуск автомобілів "Славута" і "Таврія-пікап "

Віце-президент корпорації "УкрАвто" В'ячеслав Поврозник повідомив, що Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАТ "ЗАЗ"), що входить в корпорацію, у січні 2011 року має намір зняти з виробництва автомобілі "Славута" (ЗАЗ-1103) та "Таврія-пікап" (ЗАЗ-110557) з урахуванням нерентабельність у зв'язку зі скороченням попиту.



Як повідомив пан Поврозник, ухвалено рішення з метою ефективної роботи обладнання та економічної доцільності зняти з виробництва "Славуту" і "Таврію-пікап". Він вважає, що випускати ці автомобілі немає сенсу - попит природним чином зійшов "на ні". Крім того, цим рішенням відповілось на всі критичні питання, чому ми до цих пір виробляється "Славута".

При цьому обсяги, в яких випускалися "Славута" і "Таврія-пікап", будуть покриті іншими моделями. Корпорація "УкрАвто" продовжить реалізацію цих автомобілів у своїй дилерській мережі.

Для забезпечення інвалідів у рамках держпрограм (за якими раніше поставлялися "Славути") корпорація буде пропонувати випуск автомобілів DAEWOO Sens і Lanos.

В кінці 2008 року рішення про зняття з виробництва цих автомобілів вже приймалося, але потім, з урахуванням деякого сплеску попиту на дешеві автомобілі на тлі фінансової кризи було прийнято рішення зберегти їх виробництво.

ЗАЗ  має намір припинити випуск автомобілів "Славута" і "Таврія-пікап "


Новини Статті Аналітика
Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (13.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (13.07.2011)
"Богдан" у квітні виготовив на 30,9% автомобілів більше Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (12.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (12.07.2011)
Україні загрожує дефіцит японських авто Україні загрожує дефіцит японських авто Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (04.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (04.07.2011)
General Motors до 2015 р. збільшить продажі автомобілів до КНР більш ніж удвічі General Motors до 2015 р. збільшить продажі автомобілів до КНР більш ніж удвічі У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Обзор рынка акций перед открытием дня (16.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (16.06.2011)
В Україні зросли продажі нових авто на 73% В Україні зросли продажі нових авто на 73% Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Обзор рынка акций перед открытием дня (07.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (07.06.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті