Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:23 | London, Apr 25 07:23 | New York, Apr 25 03:23
Shanghai, Apr 25 15:23 | Tokyo, Apr 25 16:23 | Sydney, Apr 25 18:23

Залізницю між "Борисполем" і Києвом до Євро-2012 збудувати не встигнуть

Залізницю між "Борисполем" і Києвом до Євро-2012 збудувати не встигнуть




15 березня 2011 в 10:20 - Роман Зайцев


Залізницю між "Борисполем" і Києвом до Євро-2012 збудувати не встигнуть

Віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков виключає завершення будівництва залізниці між міжнародним аеропортом "Бориспіль" і Києвом до проведення Євро-2012.



Про це він сказав під час презентації проекту міського електропоїзда в Києві, інформують "Українські новини".

На думку Колеснікова, мінімальний строк будівництва залізниці й налагодження сполучення становить 2 роки.

"До Євро-2012 експрес не буде побудовано точно. До чемпіонату залишився рік і 4 місяці, а за найоптимістичнішим сценарієм його треба будувати 2 роки", - сказав він.

Він зазначив, що міністерство має намір протягом 2 років реалізувати цей проект.

"Проект "Повітряний експрес" буде обов‘язково реалізовано у найближчі 2 роки й, думаю, якщо в нас усе вийде, усі будуть приємно здивовані", - сказав віце-прем‘єр.

Також він додав, що поки Україна не надала державні гарантії за кредитом китайської сторони на цей проект.

У лютому аеропорт "Бориспіль" заявив про труднощі в реалізації проекту залізниці з аеропорту в Києві.

Наприкінці 2010 року Колесніков прогнозував завершення розробки проекту залізниці з аеропорту "Бориспіль" у Київ до лютого 2011 року.

Керівник національного проекту "Повітряний експрес", депутат Верховної ради Олег Маліч прогнозував, що цю залізницю буде побудовано до квітня 2012 року.

За даними Маліча, на будівництво самої залізниці необхідно 4,6 млрд. гривень, інша частина проекту оцінюється в 2,6 млрд. гривень.

2 вересня 2010 року аеропорт "Бориспіль" домовився з китайською CMCEC про будівництво цієї залізниці, проект має намір профінансувати китайська сторона.

Улітку 2010 року Кабмін схвалив будівництво залізниці між Києвом і аеропортом "Бориспіль" в 2010-2012 роках.

Залізницю між "Борисполем" і Києвом до Євро-2012 збудувати не встигнуть


Новини Статті Аналітика
UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий
Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Територіальні  відмінності розвитку регіонів України та інструменти  їх регулювання Територіальні відмінності розвитку регіонів України та інструменти їх регулювання Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Євро-2012 Євро-2012 "подешевшало" на мільярд Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті