Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 02:33 | London, Apr 24 00:33 | New York, Apr 23 20:33
Shanghai, Apr 24 08:33 | Tokyo, Apr 24 09:33 | Sydney, Apr 24 11:33

За авіакомпанією "Візз Ейр Україна" з Борисполя можуть піти ще три компанії

За авіакомпанією "Візз Ейр Україна" з Борисполя можуть піти ще три компанії
Рейтинг: 0
Голосів: 0




20 січня 2011 в 07:44 - Роман Зайцев


За авіакомпанією "Візз Ейр Україна" з Борисполя можуть піти ще три компанії

Слідом за авіакомпанією "Візз Ейр Україна" аеропорт "Бориспіль" можуть залишити щонайменше три авіакомпанії.



Про це пише газета "Дело" із посиланням на свої джерела.

"У разі будівництва нового терміналу з більшою пропускною здатністю, в "Жуляни" може переміститися понад 30% усього пасажиропотоку з аеродрому "Бориспіль", - пояснює співрозмовник видання у Центрі економічного і політичного аналізу.

У першу чергу це буде стосуватися неукраїнських перевізників, які не мають код-шерінгових угод з українськими авіакомпаніями.

"Це може бути Lufthansa, "Аерофлот", "Трансаеро", - продовжує співрозмовник видання.

Що стосується так званого "Приватавіахолдингу" - чотирьох авіакомпаній "Аеросвіт", "Дніпроавіа", "Донбасавіа" і "Роза Вітрів", підконтрольних Ігорю Коломойському, - і "МАУ", то для них немає сенсу міняти аеродром, зазначає він.

"У першого крім середньомагістральних і регіональних рейсів є ще й далекомагістральні літаки, які не можуть сідати в Жулянах через невідповідність злітно-посадкової смуги. У МАУ середньомагістральні літаки, але вся їхня база обслуговування зосереджена в "Борисполі", там і ангари їх, і чеки вони там проводять. І для переходу в Жуляни їм доведеться змінити всю стратегію розвитку авіакомпанії", - пояснює експерт.

Як повідомлялося, з 27 березня 2011 року всі рейси "Візз Ейр Україна" - внутрішні і міжнародні - будуть здійснюватися з аеропорту "Київ" (Жуляни).

Із переходом авіакомпанії на літній розклад із "Жулян" будуть виконуватися рейси із Києва до Сімферополя, Анталії, Кьольна, Дортмунда, Гамбурга/Любека, Меммінгена/Мюнхена Вест, Катовіце, Лондона/Лутона, Осло/Торпа, Стокгольма/Скавсти, Венеції/ Тревізо.

Основною причиною такого рішення стало те, що компанія хоче максимально знизити свої витрати.

Як відомо, нині із аеропорту "Жуляни" літають компанії "Хорс" і "Мотор Січ".

За авіакомпанією "Візз Ейр Україна" з Борисполя можуть піти ще три компанії


Новини Статті Аналітика
Пасажиропотік в аеропорту Пасажиропотік в аеропорту "Бориспіль" збільшився на 26% Практичні аспекти інвестиційно-інноваційної діяльності авіатранспортних підприємств України Практичні аспекти інвестиційно-інноваційної діяльності авіатранспортних підприємств України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Добудова другого транспортного Ан-225 Добудова другого транспортного Ан-225 "Мрія" обійдеться в 300 мільйонів доларів Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Коломойський придбав ще одну авіакомпанію ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Міноборони Росії замовило сім Ан-140 Міноборони Росії замовило сім Ан-140 Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Бориспіль" закінчив рік із чистим прибутком у 418,542 млн. гривень Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Клюєв хоче забезпеити Україну вертольотами вітчизняного виробництва Клюєв хоче забезпеити Україну вертольотами вітчизняного виробництва Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті