Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 21:51 | London, Apr 25 19:51 | New York, Apr 25 15:51
Shanghai, Apr 26 03:51 | Tokyo, Apr 26 04:51 | Sydney, Apr 26 06:51

Wizz Air Україна планує на чверть збільшити перевезення пасажирів



1 квітня 2011 в 09:20 - Роман Зайцев


Wizz Air Україна планує на чверть збільшити перевезення пасажирів

Лоукост-авіакомпанія Wizz Air Україна в 2011 році розраховує перевезти 700 тис. пасажирів, що на 28% більше, ніж у 2010 році, коли було перевезено 546 тис. пасажирів.



Про це повідомив генеральний директор Wizz Air Україна Сергій Дементьєв сьогодні на прес-конференції в аеропорту Київ (Жуляни).

За його словами, на літній розклад 2011 року компанія збільшила рейси Київ - Кельн з 2 до 3 на тиждень, Київ - Меммінген - з 4 до 5, Київ - Венеція - з 5 до 7 рейсів на тиждень.

Він також зазначив, що компанія подала кілька заявок на відкриття нових рейсів, зокрема до Іспанії, Італії, Великобританії, а також до Москви, й очікує відповіді від української авіаційної влади.

"Є невеликі проблеми з отриманням призначень, але вони пов‘язані в основному з міжурядовими угодами", - зазначив гендиректор Wizz Air Україна.

За його словами, у зв‘язку з тим, що дозволи на ці польоти поки не отримані, Wizz Air Україна поки не буде розширювати свій літаковий парк.

У свою чергу генеральний директор міжнародного аеропорту Київ (Жуляни) Денис Костржевський зазначив, що аеропорт у зв‘язку з переходом туди авіакомпанії Wizz Air Україна потребує реконструкції та розвитку. За його словами, у зв‘язку з приходом Wizz Air пасажиропотік через Жуляни зросте на 90%, адже в 2010 році аеропорт обслужив близько 40 тис. пасажирів.

Крім Wizz Air Україна, з Жулян літають авіакомпанії Хорс, Мотор Січ. З приходом Wizz Air Україна Жуляни обслуговують близько 40 рейсів на день.

"Зараз аеропортові потужності завантажені на 100%", - сказав директор, тому планується будівництво нового пасажирського терміналу.

Нагадаємо, в 2010 році Wizz Air Україна перевезла 546 тис. пасажирів, з них 464 тис. - в / з Києва, зростання склало більше 2%  порівняно з 2009 роком, по Києву - 16%.

Завантаження рейсів - 83%. У 2010 році було відкрито 4 нові маршрути, загальна кількість напрямів зараз - 14. Частка ринку Wizz Air Україна за кількістю пропонованих місць на ринку України - 8%.

З 27 березня 2011 року авіакомпанія Wizz Air Україна змінила аеропорт базування в Києві і почала здійснення рейсів з аеропорту Київ (Жуляни) замість міжнародного аеропорту Бориспіль.

Wizz Air Україна планує на чверть збільшити перевезення пасажирів


Новини Статті Аналітика
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті