Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 13:46 | London, Apr 23 11:46 | New York, Apr 23 07:46
Shanghai, Apr 23 19:46 | Tokyo, Apr 23 20:46 | Sydney, Apr 23 22:46

Wizz Air поміняє Бориспіль на Жуляни

Wizz Air поміняє Бориспіль на Жуляни
Рейтинг: 0
Голосів: 0




13 січня 2011 в 10:39 - Роман Зайцев


Wizz Air поміняє Бориспіль на Жуляни

Авіакомпанія Wizz Air Україна (Київ) має намір змінити базовий аеропорт в Україні з Борисполя на Жуляни. Про це повідомили в прес-службі авіаперевізника, не уточнивши дату переходу.



За словами інформованого джерела, Wizz Air Україна може перевести рейси в Жуляни з початком періоду літньої навігації у 2011 році.

Водночас державний міжнародний аеропорт Бориспіль заявляє про відсутність офіційних повідомлень з боку компанії про зміну базування.

"Ніяких офіційних листів, повідомлень або зустрічей з керівництвом аеропорту не було", - повідомила прес-секретар ДМА Бориспіль Оксана Ожигова.

Wizz Air Україна почала роботу в травні 2008 року, здійснюючи польоти в Україні за ціною менше сотні гривень. Потім розцінки були підвищені, проте додалися нові, міжнародні напрямки. За підсумками минулого року авіакомпанія перевезла понад півмільйона пасажирів.

Авіапарк авіакомпанії складається з 2 літаків Airbus 320.

Wizz Air поміняє Бориспіль на Жуляни


Новини Статті Аналітика
Пасажиропотік в аеропорту Пасажиропотік в аеропорту "Бориспіль" збільшився на 26% Практичні аспекти інвестиційно-інноваційної діяльності авіатранспортних підприємств України Практичні аспекти інвестиційно-інноваційної діяльності авіатранспортних підприємств України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Бориспіль" закінчив рік із чистим прибутком у 418,542 млн. гривень Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Wizz Air удвічі підняла збір за оплату квитків через банк Wizz Air удвічі підняла збір за оплату квитків через банк Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна підписала з банком Китаю угоду про кредит на залізницю до Україна підписала з банком Китаю угоду про кредит на залізницю до "Борисполя" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Будівництво залізниці між Києвом та Будівництво залізниці між Києвом та "Борисполем" розпочнеться вже у травні Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті