Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 19:11 | London, Apr 25 17:11 | New York, Apr 25 13:11
Shanghai, Apr 26 01:11 | Tokyo, Apr 26 02:11 | Sydney, Apr 26 04:11

В Україні перевозити вантажі з місяця в місяць буде все дорожче

В Україні перевозити вантажі з місяця в місяць буде все дорожче




18 січня 2011 в 08:19 - Роман Зайцев


В Україні перевозити вантажі з місяця в місяць буде все дорожче

Міністерство інфраструктури планує запустити щомісячне підвищення вартості вантажних залізничних перевезень на 2,2%.



Перше подорожчання має відбутися 1 лютого 2011 року, йдеться в супровідних документах до проекту наказу міністерства, інформують "Экономические известия" з посиланням на "Українські новини".

Таке рішення покликане забезпечити зростання щомісячного збільшення застосовуються до тарифів коефіцієнтів.

У пояснювальній записці до проекту наказу говориться, що підвищення тарифів зумовлено тим, що з жовтня 2008 року вартість вантажних залізничних перевезень залишається незмінною, в той час як ціна на використовувану залізницями продукцію - енергоресурси, паливно-мастильні матеріали, металопродукція, постійно ростуть.

Цей факт негативно впливає на фінансовий стан залізничної галузі, що дуже несприятливо в умовах вкрай високої зношеності рухомого складу в галузі.

Мінінфраструктури зазначає, що проведення поетапної індексації вартості перевезень сприятиме виконанню інвестиційних програм в галузі, збільшення платежів до держбюджету та збереженню податкових надходжень.

В Україні перевозити вантажі з місяця в місяць буде все дорожче


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Модульний підхід до економічної активізації перевезень вантажів морським транспортом як складова розвитку інноваційної інфраструктури Модульний підхід до економічної активізації перевезень вантажів морським транспортом як складова розвитку інноваційної інфраструктури Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укрзалізниця" напозичала 11,4 мільярди Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укрзалізниця" заборонила вивозити за кордон вагони через зростання внутрішніх перевезень Золото на міжнародних ринках продовжує стабільно і довгостроково дорожчати Золото на міжнародних ринках продовжує стабільно і довгостроково дорожчати I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті