Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 03:03 | London, Apr 25 01:03 | New York, Apr 24 21:03
Shanghai, Apr 25 09:03 | Tokyo, Apr 25 10:03 | Sydney, Apr 25 12:03

Укрзалізниця до Євро-2012 примусово навчить іноземної мови майже 5,5 тисяч залізничників

Укрзалізниця до Євро-2012 примусово навчить іноземної мови майже 5,5 тисяч залізничників
Рейтинг: 0
Голосів: 0




6 жовтня 2010 в 14:30 - Роман Зайцев


Укрзалізниця до Євро-2012 примусово навчить іноземної мови майже 5,5 тисяч залізничників

У рамках підготовки залізничної галузі до проведення в Україні чемпіонату Європи 2012 року з футболу "Укрзалізниця" планує провести навчання професійного спілкування іноземними мовами для 5 492 працівників залізниць України.  



Про це повідомляє прес-служба відомства.

У поточному році заплановано проведення навчання 1771 залізничника, з яких вже 556 осіб пройшли навчання і 323 - вчаться зараз.

Згідно з повідомленням, для залізничників, які безпосередньо контактують з пасажирами, організовані курси вивчення іноземних мов у рамках професійного напряму.

З метою підготовки працівників пасажирського господарства "Укрзалізниці" до Євро- 2012 розроблені тематичні плани і програми курсів цільового призначення з навчання професійному спілкуванню іноземними мовами провідників, квиткових касирів, чергових по вокзалу, працівників довідкового бюро.

Як зазначають у відомстві, крім того "Укрзалізниця" підготує спеціальні словники-розмовники для членів бригад потягів, провідників і працівників вокзалів. Зокрема, Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту вже розробляє словник-розмовник, складений англійською, німецькою, французькою і польською мовами. Оригінал-макет словника-розмовника університет розробить до кінця цього року. Загалом до Євро- 2012 заплановано підготувати 5 тисяч екземплярів. Крім того, Донецька залізниця розробила україно-англо-німецький словник, а Південна залізниця - Тематичний розмовник для працівників залізничного транспорту.

Укрзалізниця до Євро-2012 примусово навчить іноземної мови майже 5,5 тисяч залізничників


Новини Статті Аналітика
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укрзалізниця" напозичала 11,4 мільярди Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Укрзалізниця" заборонила вивозити за кордон вагони через зростання внутрішніх перевезень Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укрзалізниця" планує замінити 400 електровозів на суму близько 2 млрд доларів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укрзалізниця" витратить понад 156 мільйонів на запчастини для вагонів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті