Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 13:20 | London, Apr 23 11:20 | New York, Apr 23 07:20
Shanghai, Apr 23 19:20 | Tokyo, Apr 23 20:20 | Sydney, Apr 23 22:20

У травні всі внутрішні рейси з Борисполя відбуватимуться з терміналу В

У травні всі внутрішні рейси з Борисполя відбуватимуться з терміналу В




4 лютого 2011 в 18:25 - Роман Зайцев


У травні всі внутрішні рейси з Борисполя відбуватимуться з терміналу В

У травні Державне підприємство Міжнародний аеропорт Бориспіль має намір перевести вильоти внутрішніх рейсів в термінал В з терміналу А.



"На початку літа - наприкінці весни у нас внутрішні рейси на виліт перейдуть до терміналу В, а термінал А працюватиме тільки на приліт", - повідомив начальник аеровокзального комплексу ДМА Бориспіль Сергій Гомболевський у четвер.

За його словами, в аеропорт продовжує переводити компанії в термінал F, зокрема, найближчим часом свої операції в цей комплекс переведуть авіакомпанії Lufthansa, Air Arabia, Роза Ветров. Крім того, ведуться переговори з російськими компаніями. Зокрема, S7 перейде у новий термінал з 1 березня. Діалоги з Аерофлотом і Трансаеро тривають.

За його словами, близько 40% рейсів з аеропорту в даний час виконуються з терміналу F.

Нагадаємо, що термінал F почав працювати в кінці жовтня 2010 року. Під час запуску терміналу генеральний директор аеропорту Бориспіль Борис Шахсуваров заявив, що після завершення будівництва і запуску терміналу D термінал В згодом буде поступово перепрофільований для прийому внутрішніх рейсів.

Площа терміналу F становить 20,686 тис. кв. м. Пропускна спроможність — 900 пасажирів на годину з можливістю збільшення в періоди пікового навантаження до 1500 осіб на годину.

Також Гомболевський повідомив, що Бориспіль в січні збільшив пасажиропотік на 25% - до 489 тис. пасажирів, порівняно з січнем минулого року.

За його словами, найбільший приріст забезпечили компанії АероСвіт і Дніпроавіа.

У травні всі внутрішні рейси з Борисполя відбуватимуться з терміналу В


Новини Статті Аналітика
Пасажиропотік в аеропорту Пасажиропотік в аеропорту "Бориспіль" збільшився на 26% Практичні аспекти інвестиційно-інноваційної діяльності авіатранспортних підприємств України Практичні аспекти інвестиційно-інноваційної діяльності авіатранспортних підприємств України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Бориспіль" закінчив рік із чистим прибутком у 418,542 млн. гривень Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна підписала з банком Китаю угоду про кредит на залізницю до Україна підписала з банком Китаю угоду про кредит на залізницю до "Борисполя" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Будівництво залізниці між Києвом та Будівництво залізниці між Києвом та "Борисполем" розпочнеться вже у травні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Китай дасть Україні кредит в 1 млрд. доларів на залізницю Київ - Китай дасть Україні кредит в 1 млрд. доларів на залізницю Київ - "Бориспіль" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті