Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 01:59 | London, Apr 24 23:59 | New York, Apr 24 19:59
Shanghai, Apr 25 07:59 | Tokyo, Apr 25 08:59 | Sydney, Apr 25 10:59

Телефонний зв`язок цього року подорожчає на 15%

Телефонний зв`язок цього року подорожчає на 15%




26 січня 2011 в 18:25 - Роман Зайцев


Телефонний зв`язок цього року подорожчає на 15%

Тарифи на місцевий телефонний зв\’язок у цьому році зростуть на 15%. Про це повідомив голова Національної комісії регулювання зв\’язку Володимир Олійник.



Тарифи планується підвищити в середині року. Як стверджують в НКРЗ, плановане підвищення пояснюється тим, що місцевий зв‘язок є збитковим для операторів, повідомляє "Дело".

"Це викликано тим, що ми не можемо допустити різкого підвищення тарифів на цей соціальний вид послуг. А компенсаційних механізмів, таких, наприклад, як створення Фонду універсальних послуг, в Україні не передбачено", - сказав Олійник.

Затвердити схему підвищення тарифів планується на найближчому засіданні комісії, яке відбудеться 27 січня. Голова регулятора не виключає, що його буде проведено в два етапи - спочатку тарифи буде збільшено на 10%, потім, через кілька місяців, ще на 5%.

Востаннє НКРЗ підвищувала тарифи на користування місцевим зв‘язком у лютому 2009 року.

Тоді комісія затвердила проект нових максимальних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги. Їм пропонувалося дозволити підвищити розмір абонентської плати за користування телефонним апаратом на 10-20%.

Для юридичних осіб, а також у селах і селищах міського типу для всіх категорій користувачів абонплата зросла на 10%.

Для міських абонентів із щохвилинною оплатою тарифи зросли на 20%, без похвилинної оплати - на 15%.

Нагадаємо, НКРЗ в кінці листопада 2010 запропонувала скасувати стягування плати за з‘єднання при оплаті послуг мобільного зв‘язку.

Телефонний зв`язок цього року подорожчає на 15%


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Газпром" допускає подорожчання газу для Європи Золото на міжнародних ринках продовжує стабільно і довгостроково дорожчати Золото на міжнародних ринках продовжує стабільно і довгостроково дорожчати ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Олімпійський" подорожчав майже на 8 мільйонів гривень Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
У квітні овочі та фрукти подорожчали майже на 22% У квітні овочі та фрукти подорожчали майже на 22% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Бензин дорожчає в усій Європі Бензин дорожчає в усій Європі Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті