Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:08 | London, Apr 25 07:08 | New York, Apr 25 03:08
Shanghai, Apr 25 15:08 | Tokyo, Apr 25 16:08 | Sydney, Apr 25 18:08

Суд дозволив невідомій компанії "Майстер-авіа" орендувати аеропорт "Жуляни"



14 січня 2011 в 09:22 - Ілона Чіркова


Суд дозволив невідомій компанії "Майстер-авіа" орендувати аеропорт "Жуляни"

Конкурс на право оренди Міжнародного аеропорту "Київ" - Жуляни був проведений законно.



Таке рішення ухвалив Окружний адміністративний суд Києва в кінці 2010 року.

Тим самим було легалізовано торішнє рішення Київради про передачу всього майна аеропорту переможцю конкурсу - маловідомої компанії "Майстер-авіа" на 49 років.

Перемогу "Майстер-авіа" відразу після оголошення результатів конкурсу влітку 2010 року оскаржив її конкурент - фірма " Промсоцразвитие".

Ця компанія з російським корінням запропонувала найбільш вигідні умови серед потенційних орендарів аеропорту.

Зокрема, розмір орендної плати, який заявило підприємство "Промсоцразвитие", становив 15% від вартості активів аеропорту, а пропускна здатність пасажирського терміналу, який зобов'язалася побудувати фірма, повинна була досягти 700 чоловік на годину.

У свою чергу, фірма "Майстер-Авіа" запропонувала орендну плату в розмірі 5,5% від вартості активів і термінал на 320 пасажирів на годину.

Крім "Майстер-Авіа" і "Промсоцразвитие" у конкурсі брала участь адвокатська компанія "Ес енд Пі".

Проте останні дві фірми, за словами голови комісії Володимира Дейнеги, не відповідали вимогам конкурсу.

"Майстер-Авіа" в момент визначення результатів конкурсу мав на руках лише повідомлення Державіадміністрації про те, що "Майстер-авіа" подала заявку на отримання цього сертифіката.

Варто також відзначити, що "Майстер-Авіа" була зареєстрована за два дні до оголошення конкурсу - в травні 2010 року.

Її статутний фонд на момент заснування становив 700 тис. гривень, засновником виступила маловідома компанія "Авіа група".

18 червня 2010 комісія Київради з питань власності визнала фірму "Майстер-Авіа" переможцем конкурсу на право оренди комплексу будівель, який знаходиться на балансі КП "Міжнародний аеропорт "Київ".

8 липня 2010 року це рішення підтримали 70 з 111 депутатів Київради, які взяли участь у голосуванні.

"Промсоцразвитие" в суді стверджує, що умови конкурсу були дискримінаційними, а комісія з питань власності Київради діяла в порушенні регламенту.

Суд відкинув усі звинувачення і прийшов до висновку, що підстав для скасування рішення - немає.

Суд дозволив невідомій компанії "Майстер-авіа" орендувати аеропорт "Жуляни"


Новини Статті Аналітика
Пасажиропотік в аеропорту Пасажиропотік в аеропорту "Бориспіль" збільшився на 26% Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Кабмін вирішив передати ФДМУ пакети акцій 11 енергокомпаній для продажу Кабмін вирішив передати ФДМУ пакети акцій 11 енергокомпаній для продажу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
На будівництво нового аеровокзалу у Львові витратять ще півмільярда На будівництво нового аеровокзалу у Львові витратять ще півмільярда Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Будівництво залізниці між Києвом та Будівництво залізниці між Києвом та "Борисполем" розпочнеться вже у травні Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Візз Ейр Україна" тепер літатиме з "Жулян" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті