Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 20:36 | London, Apr 16 18:36 | New York, Apr 16 14:36
Shanghai, Apr 17 02:36 | Tokyo, Apr 17 03:36 | Sydney, Apr 17 05:36

Російську залізницю турбує, що "Укрзалізниця" їздить порожняком

Російську залізницю турбує, що "Укрзалізниця" їздить порожняком




27 вересня 2010 в 13:45 - Роман Зайцев


Російську залізницю турбує, що "Укрзалізниця" їздить порожняком

"Укрзалізниця" домовилася із РЖД про завантаження українських потягів на шляху прямування з Росії.



Голови "Укрзалізниці" Михайло Костюк та "Російських залізниць" Володимир Якунін підписали протокол про тарифні умови перевезення вантажів і контейнерів, повідомили в п‘ятницю в прес-службі УЗ, пише "Комерсант-Україна".

Зокрема, сторони домовилися про підписання агентського договору між Українським держцентром "Ліски" та російською компанією "Трансконтейнер", згідно з яким остання буде здійснювати завантаження українських потягів на зворотному шляху прямування.

Тарифні умови будуть розглянуті в жовтні на засіданні Ради із залізничного транспорту країн СНД і Тарифної конференції залізничних адміністрацій-учасниць Тарифної угоди.

Перед УЗ гостро стоїть проблема порожнього пробігу вагонів - з травня 2008 року тариф на перевезення по території України виріс в 2-2,5 рази.

Для більш ефективного завантаження складів УЗ веде переговори з приватними операторами про об‘єднання парку.

Нещодавно у відомстві заявили, що мають намір залучити вагони російської "Першої вантажної компанії" до зворотнього завантаження у напрямку Росії після вивантаження на українській території.

"Трансконтейнер" також розраховує отримати преференції від УЗ.

На початку серпня російська компанія звернулася до монополії з пропозицією знизити транзитні тарифи.

"Укрзалізниця" вже погодилася на низку тарифних преференцій для РЖД в цьому році.

Наприклад, на 2010 рік були встановлені різні знижки на транзит російських вантажів в українські порти, були також передбачені знижки в 15% для транзиту вугілля, чавуну і калію.

Російську залізницю турбує, що "Укрзалізниця" їздить порожняком


Новини Статті Аналітика
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Укрзалізниця" напозичала 11,4 мільярди Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укрзалізниця" заборонила вивозити за кордон вагони через зростання внутрішніх перевезень Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Підприємства транспорту України за 4 місяці перевезли на 11,1% більше вантажів Підприємства транспорту України за 4 місяці перевезли на 11,1% більше вантажів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті