Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 03:48 | London, Apr 20 01:48 | New York, Apr 19 21:48
Shanghai, Apr 20 09:48 | Tokyo, Apr 20 10:48 | Sydney, Apr 20 12:48

Роботу аеропорту "Львів" обмежать на початку квітня

Роботу аеропорту "Львів" обмежать на початку квітня




8 березня 2011 в 14:30 - Роман Зайцев


Роботу аеропорту "Львів" обмежать на початку квітня

На початку квітня в аеропорту Львів будуть введені обмеження на злети і посадки повітряних суден через ремонт смуги.



Літаки не зможуть літати сюди по вівторках, а в інші дні довжина смуги, доступна до використання, буде зменшена з 2510 до 1613 м. В аеропорту офіційно інформацію не підтверджують, однак авіакомпанії, що літають до Львова, вже в курсі майбутніх обмежень і почали корегувати свій розклад.

За словами прес-секретаря Lufthansa Ааге Дюнхаупта (Aage Duenhaupt), авіакомпанія вже скасувала рейси Львів-Мюнхен по вівторках, а щоденну частоту польотів повернуть після завершення будівельних робіт у Львові. Авіаперевізник також змінив тип повітряного судна на лінії з Bombardier на Avro.

Скасування рейсів Львів-Відень по вівторках підтвердив представник Austrian Airlines Міхаель Браун (Michael Braun).

А ось Аеросвіт, який спільно з Дніпроавіа щодня літає до Львова з Києва, поки продаж квитків на рейси по вівторках не закривав.

Польська LOT, яка виконує щоденні рейси до Варшави, змінить тип літаків, що літають на цьому напрямку, з Boeing-737 і Embraer-170 на менші ATR, повідомили в прес-офісі перевізника. Авіакомпанія також скасувала рейси по вівторках.

Turkish Airlines ще не прийняла остаточного рішення щодо польотів до Львова під час дії обмежень. Неофіційно в авіакомпанії повідомили, що хотіли б залишитися у Львові і літати на меншому Airbus A319, проте остаточне рішення буде залежати від наявності в аеропорту спеціального світлосигнального обладнання. Авіакомпанія також розглядає можливість тимчасового переведення рейсу Стамбул-Львів в аеропорт Івано-Франківська.

А ось low-cost Wizz Air Ukraine, що використовує 180-місцеві Airbus A320, швидше за все, не буде переносити рейси в сусідні міста. Продаж квитків в усіх трьох напрямках зі Львова вже закрито на всі дні. Раніше Джон Стефенсон, виконавчий віце-президент групи Wizz Air, заявив, що через ремонтні роботи у Львові з‘явиться більше можливостей щодо відкриття нових рейсів з Києва.

Хоча 1613 м буде достатньо для зльоту і посадки A320 з повним завантаженням, вважають в Airbus. "За даними наших фахівців, смуга завдовжки 1613 м є достатньою для зльоту і посадки літака А320 в компонуванні на 180 місць в стандартних умовах", - повідомила PR менеджер Airbus Марія Шляхтова.

Раніше всі рейси зі Львова без пояснення причин скасували Міжнародні авіалінії України.

Роботу аеропорту "Львів" обмежать на початку квітня


Новини Статті Аналітика
Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в "Укрексімбанку" Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія і Україна одночасно знімуть обмеження на експорт зерна Росія і Україна одночасно знімуть обмеження на експорт зерна Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Валютний ринок Білорусі завмер через обмеження Центробанку Валютний ринок Білорусі завмер через обмеження Центробанку Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Держава дасть Львову 4 мільярди на Держава дасть Львову 4 мільярди на "Олімпійську надію-2022" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті