Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 22:54 | London, Apr 23 20:54 | New York, Apr 23 16:54
Shanghai, Apr 24 04:54 | Tokyo, Apr 24 05:54 | Sydney, Apr 24 07:54

Німецька авіакомпанія влітку не відправлятиме літики в Україну

Німецька авіакомпанія влітку не відправлятиме літики в Україну




20 січня 2011 в 09:22 - Ілона Чіркова


Німецька авіакомпанія влітку не відправлятиме літики в Україну

Німецька бюджетна авіакомпанія Germanwings не відновлюватиме польоти в Україну у літньому сезоні 2011 року через економічні причини.



Як повідомив PR-менеджер авіаперевізника Андреас Енгель (Andreas Engel), маршрут Кельн-Київ не виправдав очікувань авіакомпанії в минулому році, завантаження повітряних суден не досягла очікуваного рівня в 80%. Germanwings вирішила перенаправити літак Airbus A319, який літав на маршруті в Україну, на новий напрямок Ганновер-Москва, що має більший рівень попиту.

Експерт центру економічного і політичного аналізу пояснив, що раніше цей напрямок працював тільки в літній період, він себе не виправдав через низький пасажиропотік. Тому компанія вирішила припинити взагалі свою діяльність. Це нормальна практика. Може, через деякий час вони повернуться на український ринок.

У той же час Андреас Енгель не виключив повернення на ринок України в 2012 році.

Нагадаємо, що Germanwings розпочала польоти по маршруту Кельн-Київ у травні 2009 року. Протягом зимового розкладу польотів сезону 2009/2010 рейси не виконувалися через низький попит і були відновлені в березні 2010 року. Останній рейс Київ-Кельн авіакомпанія здійснила наприкінці 2010 року. На лінії між Києвом і Кельном Germanwings конкурувала з іншого бюджетною авіакомпанією Wizz Air Україна.

Germanwings - німецька низькобюджетна авіакомпанія, заснована в 2002 р. Germanwings є дочірньою компанією Lufthansa. Базовий аеропорт у Кельні - Cologne/Bonn (в аеропорту Кельн-Бонн), зі штаб-квартирою в Дортмунді. Флот авіакомпанії Germanwings складається з 23 літаків Airbus A319, в конфігурації з 150 місцями економ-класу. Лайнери типу аеробус A319/320 відповідають останнім словом техніки не тільки по наявності місця, а й за показниками рівня шуму і витрати енергії.

Німецька авіакомпанія влітку не відправлятиме літики в Україну


Новини Статті Аналітика
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ВВП Німеччини в I кварталі 2011 р. виріс на 1,5% ВВП Німеччини в I кварталі 2011 р. виріс на 1,5% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Економіка Німеччини зменшить темпи росту Економіка Німеччини зменшить темпи росту У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті