Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 17 00:20 | London, Apr 16 22:20 | New York, Apr 16 18:20
Shanghai, Apr 17 06:20 | Tokyo, Apr 17 07:20 | Sydney, Apr 17 09:20

Мер Дніпропетровська має намір отримати 250 млн. грн. на будівництво метро

Мер Дніпропетровська має намір отримати 250 млн. грн. на будівництво метро




6 січня 2011 в 12:18 - Ілона Чіркова


Мер Дніпропетровська має намір отримати 250 млн. грн. на будівництво метро

Мер Дніпропетровська Іван Куліченко зробив обнадійливу заяву. Міський голова сподівається, що цього року в обласному центрі все ж продовжать будувати метро.



Іван Куліченко повідомив "Сегодня", що наскільки йому відомо, в держбюджеті немає спеціально прописаних статей для будівництва метро. Це стосується не лише Дніпропетровська, але й Харкова, і Донецька. Зате в тому ж бюджеті закладено 4 мільярди гривень, які заплановано витратити на розвиток регіонів. Він сподівається, що з цих грошей ми отримає 250 мільйонів для метрополітену.

Виділити гроші на продовження будівництва станцій "Музейна" і "Центральна" розпорядився ще в жовтні президент Віктор Янукович. Голова держави порекомендував прем'єр-міністру Миколі Азарову та губернатору області Олександру Вілкул знайти в держбюджеті 250 мільйонів гривень, які повинні бути виділені вже цього року.

Проте, коли Верховна Рада почала розглядати проект головного кошторису країни, то нардеп і екс-кандидат у мери Дніпропетровська Святослав Олійник грошей, закладених на будівництво метро в Дніпропетровську, там не виявив і зробив запит у бюджетний комітет ВР.

Нагадаємо, будівництво метро в Дніпропетровську почали в 1983 році. Зараз працює шість станцій підземки (у проекті першої гілки - їх 9), а обіцяна друга гілка на Лівобережжі - поки лише мрія.

Мер Дніпропетровська має намір отримати 250 млн. грн. на будівництво метро


Новини Статті Аналітика
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Заробіток на аукціонах Заробіток на аукціонах Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Залишок коштів на коррахунках банків України зменшився на 1,8 млрд грн. Залишок коштів на коррахунках банків України зменшився на 1,8 млрд грн. Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Австрійці перерахували ФДМУ першу половину суми за пакет акцій Австрійці перерахували ФДМУ першу половину суми за пакет акцій "Укртелекому" Ефективність інноваційних процесів Ефективність інноваційних процесів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Покупець Покупець "Укртелекому" перерахував перші кошти Інноваційний розвиток аграрних підприємств Миколаївської області Інноваційний розвиток аграрних підприємств Миколаївської області I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Грошова база і монетарна маса виросли майже на 3% Грошова база і монетарна маса виросли майже на 3% Конкурс інвестиційних проектів Конкурс інвестиційних проектів I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті