Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 03:07 | London, Apr 24 01:07 | New York, Apr 23 21:07
Shanghai, Apr 24 09:07 | Tokyo, Apr 24 10:07 | Sydney, Apr 24 12:07

МАУ піднімає ціни на квитки

МАУ піднімає ціни на квитки




6 березня 2011 в 09:33 - Роман Зайцев


МАУ піднімає ціни на квитки

Компанія "Міжнародні Авіалінії України" заявляє, що в результаті безпрецедентного зростання цін на паливо вона змушена підвищити ставки паливних зборів.



Про це пише газета "Дело" із посиланням на прес-службу "МАУ".

Авіакомпанія буде змушена підвищити розмір паливних зборів на більшій частині рейсів своєї маршрутної мережі.

За останні вісім місяців ціни на паливо виросли більш ніж на 50%.

"Зростання ціни на паливо на 1% збільшує витрати авіакомпанії на 1 млн. доларів. Авіація є однією з найбільш конкурентних галузей у світі. І, незважаючи на збільшення витрат авіакомпаній, ціни на авіаквитки продовжують знижуватися", - заявив президент "МАУ" Юрій Мірошников.

"На сьогодні ситуація така, що авіакомпанії фактично субсидують перельоти своїх пасажирів. При цьому на паливну складову припадає понад 1/3 усіх витрат авіакомпанії", - зазначив він.

На сьогодні, паливні витрати "МАУ" на одного пасажира на сектор становлять більше 80 доларів.

У середньому, для польоту в обидва боки, вартість палива складає 160 доларів на пасажира.

Підвищення цін на паливо має для авіакомпаній подвійний негативний ефект.

З одного боку, це призводить до збільшення експлуатаційних витрат, а з іншого - до зниження попиту на авіаперевезення, і, в результаті - до економічної рецесії в галузі.

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" - провідна українська авіакомпанія. Флот "МАУ" складається з 18 літаків "Боїнг 737".

Авіакомпанія з‘єднує Україну з 35 столицями та ключовими містами Європи, Азії, Африки та СНД, забезпечуючи також стикування з маршрутами своїх міжнародних партнерів у більш ніж 3000 інших міст світу.

Базовим аеропортом авіакомпанії є міжнародний аеропорт Києва "Бориспіль".

"МАУ" виконує понад 450 міжнародних і внутрішніх рейсів на тиждень.

МАУ піднімає ціни на квитки


Новини Статті Аналітика
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Лукашенко заборонив підвищувати ціни Лукашенко заборонив підвищувати ціни Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті